• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Liska wypisze szpitala nie jest potrzebny do zarejestrowania dziecka u mnie szpital wyslal jakies dokumenty dot kiedy sie urodzilo gdziecko i dane moje ja rodzilam w czwartek w piatek poszedl maz malego zarejestrowac a wychodzilismy w sobote wiec spokojnie:)

Sylka gratulacje, napewno bedzie wszytsko ok. Moja znajoma ur synka w 32 tyg i wszytsko z nim ok. Nawet moj maz sie urodził w 7 miesiacu ale nie wiem dokładnie w ktorym tyg, i w tamtych czasach i on i jego siostra bliźniaczka zdrowi. A nawet wtedy nie dawali sterydów na płuca. Napewno bedzie wszytsko ok!!!

Ja dzis miałam isc do szkoły rodzenia, temat radzenie z bólem podczas porodu wiec nie poszłam bo i tak mam cc planowana, i nie chciało mi sie. Jutro pójdę bo bedzie o karmieniu piersią.

STYCZEŃ
1. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
2. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
3. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
4. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
5. Bibi1 (21 styczeń) córka Bianka
6. Oktavi (15 styczeń, USG 8 styczeń) córka Jagienka
7. Emilia M (22 styczeń) syn Filip

LUTY
8. ewelina.br (4 luty) syn Filip
9. Medalikara (14 luty) córka Helenka
10. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
11. montana8 (2 marzec) córka Zosia
12. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
13. Finesse (29 marzec) córka

KWIECIEŃ
14. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
15. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
16. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
17. Kasik36 (10 kwiecien) syn
18. joasia2906 (10 kwiecień)syn Wojtuś
19. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + syn

MAJ
20. Liskka (12 maj) syn
21. Anulla28 (18 maj) córka
22. Aisa79 (25 maj) syn Marcel Marek
23. anula86@ (29 maj) córka

Oktavi, zmienione :-)

Ja pochodziłam dziś po sklepach ale znów sobie nic nie kupiłam, zaraz będę wyglądać jak bezdomna :-) Bluzki się robią za krótkie, sukienki mini, w biuście pękają guziki. :-) Łatwiej się robi zakupy dla dziecka, nie trzeba przymierzać i wybór duży. Także kupiłam bodziaki,pół śpioszki i inne domowe ciuchy :-)

Dzieki każdej z Was z osobna;-) juz właśnie sie dowiedzialam ze szpital wyslal dzis papiery do urzedu a jutro maz podjedzie do urzedu załatwić. nie wiem po co niby ZUS chce zaświadczenie ze szpitala o narodzinach dziecka tak mi kadrowa u nas w pracy mowila jakby nie wystarczyl sam akt urodzenia. jutro maz z moim tatą moze pojada do Gdanska do synusia. co prawda pokarmu nie mam jeszcze ale cos chyba kiepsko bedzie z tym pokarmem. ja moze w sobote wyjde ze szpitala ale szwy to zdjecie wtorek lub sroda wiec nie wiem kiedy będę w stanie jechac z mezem do synusia,dzisiaj zaczelam wstawac z lozka ale rana po cc ciagnie jak cholercia

Liskka, tak to już teraz będzie ;) dla siebie nic nie ma za to dla dziecka wszystko kusi ;)

Syllkaa, fajnie że już wszystko wiesz. Kciuki żebyś mogła szybko pojechać do synusia.

reklama
Joasia witaj:)
Lisska, imię naszej córci to albo Wiktoria albo Amelka. Jeszcze nie mamy wybranego, chociaż skłaniamy się na Wiktorię. Zobaczymy co w końcu wybierzemy:) A co do kg, to ja mam +3kg do przodu i coraz większy brzuszek, nareszcie zaczyna rosnąć:)
Sylka, gratuluję i niech Kubuś wraca szybciutko do domku :)
Kasik, no na wyprawkę coraz mniej czasu, a on tak szybko leci, że zanim się obejrzysz, a zostanie tylko kilka dni do porodu:)
Genna, niech Franio jeszcze siedzi w brzuszku:)

Nie było mnie na forum trochę i mam sporo do nadrobienia. Wczoraj dostaliśmy od koleżanki łóżeczko i masę rzeczy dla maleństwa. Dziś wyprałam białe ubranka, to tego jest tyle że chyba do szafy mi nie wejdzie:) A muszę najpierw normalnie wyprać, a dopiero później, gdzieś chyba w kwietniu będę prać w dziecięcym proszku.
Z tego co dziś policzyłam to samych ubranek rozmiar 56-62 mam: 4sukieneczki, 22szt. kaftaników/koszulek, 13szt. spodenek, 20szt. body, 13szt. pajaców/śpiochów. Mam jeszcze kilka sztuk swoich i chyba kilka sztuk dokupię nowych śpiochów i to wszystko. Tyle samo będę miała od 3 miesiąca życia. Dostałam też pełny karton z ubrankami na pół roku i później, ale to same sukieneczki. Także narazie nie muszę aż tak szaleć z ubrankami :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry