Joasia witaj
Lisska, imię naszej córci to albo Wiktoria albo Amelka. Jeszcze nie mamy wybranego, chociaż skłaniamy się na Wiktorię. Zobaczymy co w końcu wybierzemy

A co do kg, to ja mam +3kg do przodu i coraz większy brzuszek, nareszcie zaczyna rosnąć
Sylka, gratuluję i niech Kubuś wraca szybciutko do domku
Kasik, no na wyprawkę coraz mniej czasu, a on tak szybko leci, że zanim się obejrzysz, a zostanie tylko kilka dni do porodu
Genna, niech Franio jeszcze siedzi w brzuszku
Nie było mnie na forum trochę i mam sporo do nadrobienia. Wczoraj dostaliśmy od koleżanki łóżeczko i masę rzeczy dla maleństwa. Dziś wyprałam białe ubranka, to tego jest tyle że chyba do szafy mi nie wejdzie

A muszę najpierw normalnie wyprać, a dopiero później, gdzieś chyba w kwietniu będę prać w dziecięcym proszku.
Z tego co dziś policzyłam to samych ubranek rozmiar 56-62 mam: 4sukieneczki, 22szt. kaftaników/koszulek, 13szt. spodenek, 20szt. body, 13szt. pajaców/śpiochów. Mam jeszcze kilka sztuk swoich i chyba kilka sztuk dokupię nowych śpiochów i to wszystko. Tyle samo będę miała od 3 miesiąca życia. Dostałam też pełny karton z ubrankami na pół roku i później, ale to same sukieneczki. Także narazie nie muszę aż tak szaleć z ubrankami