• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bziumelka, nie dostajesz żadnych "wspomagaczy" w kroplowkach? Cały czas kciuki za ciebie zaciśnięte :tak: i czekamy na niunie ;)

Genna, ale Franus już duży a te 3 tygodnie minął szybko i będziesz tulic łobuza małego ;)

Smerfeta, myślisz że mamusia przyjmie spowrotem synka? Mój mąż tak strasznie chrapie ostatnio że chyba go uduszę poduszką bo do głowy można dostać.

Ewelina, może ty się rozpakujesz jeszcze przede mną ;)

Jest mi już ciężko, chodzę jak parowóz, sapie a mąż stwierdził "wyglądasz bardzo ciężarówkowo" cokolwiek miało to znaczyć...
Jutro a nie już dzisiaj bo jest po północy ;) położna przyjedzie do mnie. Tylko mnie zdenerwuje zapewne, jak wszyscy którzy zadają to dręczące pytanie "urodzilas juz?" Ehhhh chodząca bomba zagarowa i uruchomi mnie wkońcu któryś telefon :) współczuję dzwoniącemu (zapewne trafi na teściową [emoji14] ) hahahaha

Aisa79, ja mam podobnie, napina mi sie tylko z prawej strony jak bardzo długo chodzę albo stoję . I właśnie skojarzyłam sobie te skurcze o których pisałaś Że to moze właśnie to .

Mnie napina sie caly brzuch i to tez czesto a maluszli fikaja ze hoho i uderzaja mnie juz wszedzie.. normalnie jestem cala obolala.. wlasnie mialam sluchanie tetna i moge isc spac dalej ;-)

Dziękuje za kciuki!!! My juz dojechaliśmy do szpitala.

Genna mnie ogolnie nic nie boli, ale miałam pare dni z takim lekkim ćmieniem jak bardzo lekki bol @. Czasem mnie tylko cos zakłuje w szyjce ale rzadko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry