• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Emilia kciuki za dzisiaj :), ale Ci zazdroszczę że juz utulisz swoje maleństwo ;-)

Genna ale Franuś wybił się z wagą, duży chłopczyk. No ciekawe kiedy urodzisz, coś mi się wydaje ze lutowe mamuśki nie pokolei będą sie rozpakowywać.

Ewelina hmm u Ciebie też juz sie zbliża godzina ZERO :-), a może powoli wody płodowe odchodzą u Ciebie, tak czytałam że moga sie tak delikatnie sączyć.

Magda ale Zosieńka jest uparta, jest jej tak dobrze u Ciebie że ani sobie myśli by przyjść na świat!

A ja mialam wczoraj wizytę,tylko sie wkurzylam, te wizyty na NFZ to pomyłka jakaś, skoro ostatnio mierzyla mi szyjkę USG i byla krotka to wczoraj też powinna byla zmierzyć i sprawdzić czy nie skróciła sie dodatkowo, ale nie bylo USG :crazy:, jedynie sprawdzila na "oko" i stwierdzila ze dalej jest krótka i szczupła (tyle to ja wiem, no przecież nie mogla sie wydłużyć) ale nie bardziej niz ostatnio, zaś zrobiło sie rozwarcie na pół opuszka, czyli na 1 cm. Kazała się oszczędzac przez 2 tyg, dalej więcej leżeć. Ale mówi ze to nic nie znaczy i ze mogę równie dobrze ciążę donosić do 40 tc. Ale nie zmienia to faktu ze trochę sie zmartwilam tym rozwarciem. Dziś z rana gdzies o 5 mialam chwilowy delikatniutki ból jak @, oczywiście przerażenie mnie ogarnęlo, ale na szczęscie się nie powtórzyło. Rano jak mojemu M powiedzialam to przerazony był hehe.
Tak więc Genna widzisz w lutym to bedziemy sie chyba rozpakowywać niepokolei :-).

A jutro mamy sesyjkę z mężulkiem, trochę tak na ostatnią chwilę, ale ważne że będzie. To niespodzianka od mojego M :D.

Ostatnia edycja:
Emilia kciukaski za was dzisiaj :) moze juz tulisz dzieciątko :)

Magda parowozie :) weź sie za porządne sprzątanie a nie takie tam , sąsiadom posprzątaj jeszxze to moze zocha łaskawie wyjdzie ;)

Bziumelka jeszcze ty do
Kompletu jetes potrzebna, plan jest taki ze najpóźniej do jutra musisz urodzić a w weekend Magda i potem
Lutowki rodzą :)
Medalikara a co ty wymagasz od NFZ :P
A takie bóle jak na @ to juz bedą tylko nieregularne , jak bede regularne albo prysznic nie pomoże to zaczniesz dopiero straszyć swojego :) ja mojemu nic nie mowię haha jeknę sobie z bolu ale tym
Sie juz On nie przejmuje :)
A wczoraj moj lekarz Mnie pocieszyl " przytylas na twarzy" i wytarmosil mnie za poliki , haha czy on nie wie ze nie mówi sie kobiecie ze
Przytyła :P

Genna chyba mialo byc do mnie :-p.
Hehe a lekarz Twoj faktycznie powiedział Ci komplement :-D. Moja ciotka przedwczoraj też do mnie z tekstem, ale zgrubłaś na twarzy :dry: hehe, no słodycze robią swoje. Muszę trochę ograniczyć. Mam juz 10kg na plusie :happy:

Dziewczyny jakie laktatory kupujecie? Ja sie zastanawiam nad ręcznym Avent natural, ma dobre opinie. Ale no właśnie czy ręczny czy elektryczny.

Genna, plan super ciekawe czy da się zrealizować ;) ja chętnie nawet przed weekendem.
Nie chcę zapeszać ale coś mnie chyba zaczyna ruszać. Brzuch boli i twardnieje i do tego śluz brazowawo różowy. Oby się rozkręcało ;)

Magda kciuki, moze to juz to :-) .

A do mnie przyszlo wlasnie nosidelko, licytowalam uzywke na allegro z Babybjorn, kiedys Madzia z mamus po in vitro polecala, jest genialne. dalam za nie 18 zl, a nowe sa drogie od 200 zl. Ale sie ciesze :-D

Nosidełko super bo można nosić juz od 0+, i możliwość noszenia przodem i tyłem. A tu zdjęcie ;-):
2015-01-22 12.09.44.jpg1.jpg

Załączniki

• 2015-01-22 12.09.44.jpg
    2015-01-22 12.09.44.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 63
  • 1.jpg
    1.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 71
Ja dalej czekam bo były 2 nagle cesarki a takie maja pierwszeństwo.

Montana ja uzywalam tego nosidełka w pracy. Spoko jest. Apropo laktatora to każda kobieta ktora ma porównanie poleca elektryczny. Madela ma dobre opinie ale to zalezy tez ile pieniążków chcesz przeznaczyć bo jest duza różnica w cenie.
Znajoma miała ręcznego aventa i mowila ze bardzo długo schodziło odciągnięcie i bardzo ja palce bolały od naciskania.

reklama
Magda 'towar' psuje się przecież już po terminie gwarancji ;)
Twoje objawy to już chyba TO :) trzymam kciuki! Ale fajnie :-D

Montana na razie ręczny laktator kupię

Genna to dobrze że przytylas, w końcu! Za dobrze by Ci było jakby nic na plusie nie poszło. A twarz to pewnie tylko woda i po porodzie zaraz zejdzie

Siedzę u okulisty. Właśnie zakropila mi oczy. Ale mi ślepo :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry