• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Smerfeta chyba nie mgly ruszyc stare zakrzepy bo on acard bral caly czas a clexane mial bardzo mala dawke 0,4. Nie ma co gdybac, niech lekarze szukaja. Przebadaja go porzadnie bo ma bardzo dobra, dociekliwa lekarke prowadzaca. Moze to te "zlo", ktorego w zyciu narobil do niego powoli wraca ...

reklama
Kasik ja mysle ze to "to zło" co napisałaś wyszło , Pisalas ze narozrabial w życiu , tylko szkoda ze teraz wszystko na twoje chłopie kochana ;(

Dziewczyny powiem wam ze w ciazy zrobiłam sie straszne pedantyczna ...... O dziwo wcześniej to bałagan mi nie przeszkadzał a w ciazy proszenie sie mojego M zeby cos zrobił to masakra , dostał listę rzeczy do zrobienia , dzisiaj minął termin i nic nie załatwił, oczywiście juz sama to jakos zrobiłam, miedzy innymi zaniesienie aparatu do naprawy, kupienie pompki do kół od wozka, baterii do kołyski ( najlepsza jego wymówka / miał sprawdzic jakie to i kupic , czyli solpojrzl pod kołyske i twierdzi ze sprawdził ze to R20 i ze w sklepie był i sa bardzo drogie i trzeba przez internet kupic hahahaha , byłam w sklepie patrzę sa R20 za 5,99 za 2szt , potrzebują 3 wiec wzięłam 2 opakowania , wkładam do kołyski a tu dupa za duze, w ogóle nie sprawdził wrrr , wymieniłam na te prawidłowe i jest , łóżeczko tez sama skręcałam bo do narodzin franka stało by w kartonie a jak miałby na szybko składać to 2 dni i przeklinal by je jak nie wiem co :P
A jak ma łazienkę posprzątać to ja dziękuje , ciagle mówi ze jutro i tak no raz 2 tygodnie wiec takimi chusteczkami ją czysCze co 2 dni by jakos wygladała , tak na szybko :) hahaha a odkurzacz to parzy go, woli wsiąść miotłę i zamieść ale wiecie ze "koty " najlepiej odkurzaczem :) ahhhh z facetami i babami w ciazy :) aaa i jeszcze został samochód, trzeba umówić do serwisu , fakt godziny otwarcia do 17 nie sa dla ludzi , to moje żale wyrzuciłam :)

A szycie mnie bardzo odprezalo, a takie małe rzeczy to uwielbiam robić , wylaczalam sie, tv w ogóle nie istanialo dla mnie ostatnie tygodnie :)
Co ja teraz bede robiła do porodu?!?!?!?!?! Hahahaha

Dziewczyny ja chyba lapie jakiegos dolka.. ech.. :-( chce juz do domu.. jutro mam miec badania i zobaczymu czy moj ginek wypisze mnie. Dzis ma dyzur wiec czuje sie spokokniejsza. Dalej mam kroplowki i leze, leze i praktycznie nie wstaje..jutro mam miec ktg robione..

Lawendowy dziekuje... :-* kochana jestes!

Genna to i ja się zgłaszam na cokolwiek z rękodzieła skoro tak Cię to odpręża ;-) będziemy dobre koleżanki i nie pozwolimy Ci się za mocno stresować ;-) Tak jak napisałaś o swoim M to chyba zacznę mojego doceniać ;-) Odkąd jestem w ciąży to praktycznie on sprząta łazienkę. Mi zostawia drobiazgi typu mycie lustra i starcie kurzu. Nawet wczoraj wyrwał mi mopa z rąk i sam zmył podłogę, czego nigdy się nie tyka

Kasik a mówią że złego diabli nie biorą. Sorki, że tak analizuje, to takie zboczenie które zaszczepiła we mnie siostra pielęgniarka, zawsze razem rozgryzamy nasze medyczne przypadłości ;-)

Smerfeta doceniaj doceniaj:) a mówi mi ze nie mam sie przemęczać , ze sam to zrobi haha ale znalazłam patent , zaczynam np wyciągać odkurzacz albo mopa i zaraz sie bierze hahaha

Olusia dasz radę dla maluchów !!! A miałas jesCze plamienia w szpitalu ? A jak juz siedzisz tyle w tym szpitalu to wykorzystaj to, sprawdź ile dni min. musisz byc w szpitalu aby ubezpieczenie (np PZU) wypłaciło pieniążki :) każdy grosz teraz sie liczy :) ja dostałam ciut za moj pobyt w szpitalu :)
Dziewczyny trzeba było pisać a nie siedzieć w kszaczorach, jak maszynę schowalam To sie odezwały :)

Ostatnia edycja:
Olusia pamiętaj, że to dla maluszków... wszystko zniesiesz, wierzę w Ciebie :tak: A właśnie, wybraliście już imiona? Bo póki co przedstawiałaś nam kilka opcji, ale może już któreś z imion są bliżej Waszego serca? ;-)

Genna bo dopiero teraz zdradziłaś nam, że szycie tak wspaniale Cię odpręża ;-) Jak już wezmę coś w ręce to nie lubię jak mi M zabiera... no chyba że faktycznie źle się czuję, a Ty przecież czujesz się słabiutko, więc sposób na M masz sprawdzony i wykorzystuj na całego ;-)

reklama
Hej dziewczynki
Mnie dzisiaj czeka pyszny napój do wypicia. Chce to miec juz za sobą.

Olusia, leż grzecznie :)

Genna, fajne rzeczy! Ja właśnie szyje pościel do kołyski i wózka i chyba mam mniej cierpliwości niz Ty:P wymyśliłam sobie z koronka i dużo z tym roboty :P

Ed. Jestem juz po wypiciu, nawet dobra ta glukozka, Zimna i pomarańczowa . Smakowała mi :P teraz godzinka czekania

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry