Montana mi się śniło że w szpitalu wyciągnęli mi Aluśkę z brzucha, zważyli i stwierdzili że jeszcze za mała, więc z powrotem władowali mi ją do brzucha

najlepsze było to, że okazało się, że Aluśka jest ruda. Chyba za dużo Ani z Zielonego Wzgórza się naczytałam ;-)
Anulla ja też zapisuje sobie uwagi dziewczyn

np odnośnie materacyka do łóżeczka

Teraz widzę, że moją preferencję co do laktatora warto zmienić. Myślałam o madeli ale teraz coraz więcej głosów jest za aventem (głosy dziewczyn z forum i koleżanek), tym bardziej że można dopasować do niego butelki z aventu
Medalikara to tylko porodówka taka fajna

na położnictwie już nie jest tak pięknie, też sale kilkuosobowe a łazienki w korytarzu.
Pamiętasz może ile % mięsa jest w tych parówkach Piratkach? Ja kupuje z Sokołowa parówki z szynki - 93 % mięsa ale niestety azotyn sodu jako konserwant.
Ostatnio jeszcze analizuje składy jogurtów. Niestety wszystkie z zott mają syrop glukozowo - fruktozowy, już lepsze są z bakomy
Aisa chciałabym rodzić w szpitalu na Klinicznej i tam dzisiaj byłam. Jeśli chodzi o porodówki w Gdańsku, to wiem że na Zaspie porodówka jest dwuosobowa, przedzielona jakąś tam kotarą, a w Wojewódzkim (czyli w Koperniku) też są pojedyncze sale
Liskka co do tsh to mi ciągle skacze. Miałam już 0,883, później 1,2 a teraz po zwiększonej dawce euthyroxu mam 0,577 - i to wyjaśnia moje łomotanie serca
Właśnie sprawdziłam sobie wyniki krwi i moczu. Poza skaczącą tarczycą wyszły mi nieliczne bakterie w moczu i niezła huśtawka w morfologii. Najbardziej zastanawiam się nad limfocytami - wynik 14,6% przy normie 20-40. Jednak ilościowo wynik jest ok