Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kochana nic mi nie mów na temat zastrzyków ze względu na mój już wystający brzuszek zmieniłam miejsce robienia wkłuć na uda. Boli jak cholera i mam już dosyć ich no ale skoro mają pomóc to je biorę. W czwartek mam wizytę u hematologa, jadę po odbiór badań genetycznych i się wreszcie wyjaśni czy będę je brała do końca ciąży czy mogę już przestać. No i zapytam się czy są jakieś przeciwwskazania do rodzenia naturalnie bo jeżeli tak to niech mi napisze takie zaświadczenie.chciałabym już odstawić na dobre zastrzyki, bo mój brzuch woła o pomstę do nieba :-(
bo mój maluch na połówkowych ważył 400 gram a lekarz powiedział że książkowo przyrasta. Zauważyłam że większość naszych lekarzy inaczej interpretuje wyniki naszych maluchów ale najważniejsze że są zdrowe. Nie martw się, ja idąc na połówkowe byłam bardziej wyluzowana niż na prenatalnych i miałam rację bo jest zdrowy i super rośnie i u ciebie też tak będzie. Zobaczysz
Kiki, Bunieczku, a na połówkowych ile dziecko powinno ważyć?
To dla mnie ważne, bo mam cukrzycę, i boję się dużych rozmiarów maleństwa.