.szkrabek
Fanka BB :)
Dziewczyny obiecałam Wam relację po dermatologu. Pytałam o rozstępy - ja juz mam na brzuchu po pierwszej ciąży. Lekarka zaleciła mi tak:
1. Fissan - najlepszy, niestety już w Polsce bardzo trudny do dostania - ale może ktoś będzie miał szczęście
ew.
2. Bio - oil
ew.
3. Mustela + Alantan maść
Niezależnie od tego jaki krem się stosuje należy go dobrze wmasowywać - tzn. nawet podszczypać skórę w trakcie nakładania by ją dobrze ukrwić. Im gęstsza konsystencja kremu tym lepsze efekty. No i tyle...
Ja pewnie zakupię Bio-oil bo Fissana nie jestem w stanie namierzyć. Aha i najlepiej zacząć się smarować w połowie drugiego trymestru.
1. Fissan - najlepszy, niestety już w Polsce bardzo trudny do dostania - ale może ktoś będzie miał szczęście
ew.
2. Bio - oil
ew.
3. Mustela + Alantan maść
Niezależnie od tego jaki krem się stosuje należy go dobrze wmasowywać - tzn. nawet podszczypać skórę w trakcie nakładania by ją dobrze ukrwić. Im gęstsza konsystencja kremu tym lepsze efekty. No i tyle...
Ja pewnie zakupię Bio-oil bo Fissana nie jestem w stanie namierzyć. Aha i najlepiej zacząć się smarować w połowie drugiego trymestru.
więc mam problem z zapięciem spodni ale reszta garderob pasuje, no i jeszcze cycki musze kupic, bo mi znowu się napompowały
wyglądam jak Pamela teraz
Ale już jest ciasnawo... zastanawiam się czy teraz są jakieś specjalne majtadały na ostatnie miesiące ciąży... czy jednak swoje majtki wystarczają do końca?