• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Szumis mi spac nie daje ;)

Anulla wczoraj do mnie napisala, ze jest w szpitalu ale jest tyle rodzacych, ze ona musi poczekac ;) Nie chca jej zrobic cesarki, beda wywolywac ale nie wie kiedy, dzisiaj raczej nie. Smieje sie, ze szybciej w Dzien Dziecka urodzi niz Dzien Matki ;)

Akurat tak wypadło karmienie :-)

Edit

Faktycznie wzruszający filmik. I prawda, teraz możemy zrozumiec nasze mamy :-)

OlaSzy to lekki ten wózek. Myślałam że przy takim mechanizmie będzie bardzo ciężki

Ostatnia edycja:
Witam.
Po wczorajszym usg znowu spokojna :tak:Dzieko rośnie i ma się dobrze. Ma całe 362 gramy. Ale płci nie dało się podejrzeć bo pępowina leci między nogami i się dzieko zasłoniło. Dr bada mnie "ręcznie" mierzy mi coś miarką od wzgórka do polowy pępka chyba, obwód brzucha i robi dość długo usg. Ale o szyjce nic nie mówi a ja też nie pytałam. Założyłam że jest dobrze skoro nie mówi żebym leżała odłogiem.

Anulla gratulację, córa dorodna. Zdrówka dla Was
:sorry:

reklama
anula gratulacje, zdrówka dla was
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry