reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj dziewczynki to ja Wam powiem ,że chudzielce wszystkie jesteście ja mam 4 ponad do przodu i brzuszek taki ,że już nie ukryje , powiedziałabym ,że na 7 miesiąc wyglądam .... obżerać się nie obżeram na ostatniej wizycie miałam 0 do przodu , najgorzej było na początku jak były mdłości , musiałam co chwile coś jeść ... Spodnie kupione dawno na gumkach ;-)
A co do ruchów Kacperka to zależy w który dzień ale czuję takie łaskotanie mocne ....

reklama
Madziulka ja planuje Cię dogonić:-p byle nie przedobrzyć właśnie zbieram się do robienia szarlotki:-)

bunieczek my tez myślimy o camarello lekki i tani:-) naprawdę rewelacja.
sykatynka oby do wizyty:tak:

Kate dobra szarlotka nigdy nie jest zła ;-) mam codziennie mega ochotę na owoce bardziej kwaśne , truskawki , czereśnie , brzoskwinie , nektarynki mniam zażeram się i ciesze się ,że jest lato i takie dobrocie są ;-)
a brzuszkiem chwalę się i pokazuję w końcu 6 lat na niego czekałam ;-)

Calineczka, ja moge ci napisać jak było z komorami u nas. W 28tc lisek miał jedna 7mm a druga 10mm , ta druga była na górnej granicy. Niektóre mądre książki mówią Ze u chłopców to nawet przyjmuje sie 12mm. Martwiło mnie to ale gin powiedziała ze nie ma sie czym martwić bo nie było żadnych innych nieprawidłowości , one z reguły wychodzą w 20 tc. Miałam kolejne usg 31tc i komory juz miały 7mm i 8mm a na kolejnych juz były tych samych rozmiarów.
Mysle ze mogłabyś sie martwić jesli byłyby większe niz 10 a w twoim przypadku sa jak najbardziej w normie , tak mysle :)

Witajcie koleżanki :-)
Co tu taki spokój od 2 dni?

Potrzebuje ratunku bo mnie zgaga zamęczy :szok:
Juz nie wiem co mam robic aby z nią walczyć :-( jakiś czas temu mleko pomagało i migdały a teraz już tylko jakiś środek z apteki ale nie chce go brać ciągle. Na razie 2 razy w nocy go brałam bo już spać nie mogłam przez to :-( oczywiście staram się unikać różnych potraw które mogą potęgować zgagę ale ostatnim czasu praktycznie po wszystkim ją mam :-(

A jak sobie radzicie z upałami? Ja kurczę przed ciążą tak się nie pociłam a teraz masakra... Te hormony potrafią namieszać :-) troche wieczorami po chodzeniu mam opuchnięte nogi ale po odpoczynku przechodzi więc da się żyć:-)

Ostatnia edycja:
Bunieczek nie pociesze Cie bo mam to samo ze zgaga nawet wody napic sie nie moge. Ale mi super pomaga sodka . Sprawdzone przy Hani i teraz tez. Inaczej bym zwariowala bo nie do wytrzymania.

reklama
Do góry