Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale długi ten Wasz synek - 60cm - wow :-) Czyli ciuszki na 56 w kąt.

Wysłałam Ci priva. Buziaki dla Igorka a Ty każdą chwilę wykorzystuj na odpoczynek i sen. Jak laktacja się nie rozkręci to nie daj sobie wmówić, że jesteś wyrodną matką i nie karmisz piersią. Mój Junior od początku na mm i ma się dobrze. Ja miesiąc walczyłam z laktacją, niestety się nie udało a to był najgorszy miesiąc w moim życiu. Najpierw karmienie mm, zmiana pampersa, noszenie do odbicia, ululanie, umycie butelki, wyparzanie a do tego jeszcze laktator i kolejne 40 minut ściągania, mycia, wyparzania. Jak już to zrobiłam to było kolejne karmienie i tak w kółko, brak czasu na odpoczynek i sen :-( Jeszcze żebym ściągała ilości wystarczające dla Juniora to byłoby ok i mogłabym się przemęczyć ale ja najpierw ściągałam tyle, że z całego dnia starczało mi na jedno karmienie a później z dwóch dni na jedno aż w końcu zanikło. Pamiętaj, że z każdym dniem będzie lepiej, nauczycie się siebie a uśmiech dziecka wynagrodzi Ci wszystkie niedogodności :-)Która teraz następna?