aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Dlatego to jest tylko teoria która nie zawsze się sprawdzaMój miał 170 jak już było wiadomo że chłopak[emoji14]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego to jest tylko teoria która nie zawsze się sprawdzaMój miał 170 jak już było wiadomo że chłopak[emoji14]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

oczywiście z wpisem do książeczki ciążowej

Dzień dobryDzień dobry,witamy się i MY
Dziewczyny,dostałam na ostatniej wizycie zalecenia,wiadomo badania i dodatkowo wizyta u internisty i dentystyoczywiście z wpisem do książeczki ciążowej
Co ja mam im powiedzieć?
Wiem,może głupie ale w pierwszej ciąży nie miałam takich zaleceń
Co u tego internisty się dzieje?u dentysty wiadomo,sprawdzi stan uzębienia a internista?
Miłego dnia![]()
Moja lekarka tłumaczyła mi to tak,badanie prenatalne powinna zrobić każda ciężarna,ale oczywiście tak nie uważa NFZ,dlatego co fajniejszy lekarz,bez względu czy na nfz czy prywatny wypisze skierowanie z fikcyjnym powodem badania jak np nieprawidłowości w usg,nikt tego nie jest w stanie sprawdzić a my mamy kilka złoty w kieszeni,prawda jest taka że po prostu się nam to należy,a nfz utrudnia na każdym kroku,niestety.Ewelin, a Ty jestes rpcznik 86? Bo ja 84 i sie zastanawiam, jak to jest z tymi bezplatnymi badaniami?
Chodzisz do gin na nfz czy prywatnie?
Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie nie wiem,tylko po co to się zastanawiam,i jeszcze wpis do książeczki ciąży,dziwneDzień dobry
Może tylko stan ogólny sprawdzi, bo co innego może![]()
No troszkę dziwneNo właśnie nie wiem,tylko po co to się zastanawiam,i jeszcze wpis do książeczki ciąży,dziwne
Ja tez musiałam zrobić. Internista mi wpisał w książeczkę ze stan zdrowia dobry a stomatolog ze żeby nie wymagaja leczenia.to tyleNo właśnie nie wiem,tylko po co to się zastanawiam,i jeszcze wpis do książeczki ciąży,dziwne