Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ew zawsze mozesz przykechac z.owocami do mnie chętnie przyjmęJa właśnie lody wszamalam
Na czereśnie to i ja czekam
słodycze mogą dla mnie nie istniec. Mam tyle owoców w domu ale nie chce mi się ich jeść. Może jutro na śniadanie się skusze![]()
Powiem Ci, ze plecy to i mnie dzisiaj napierniczaja niezle - mam nawet problem podniesc sie z kanapy... ale moze dlatego ze dzisiaj troche posprzatalam - nie wiem.Jak wróci M to będę gotowacbo dla mnie mi się nie chce to wtedy pewnie przytyje że 20 kg.
Dzisian boli mnie kręgosłup od kilku h ale zaczęło się dziwnym bólo-kłuciem jakby rozciaganie ale systematyczne co kilka sekund trwające dosyć długo. Jakby palenie mięśni między pachwina a.wzgorkiem łonowym po prawej stronie. Trwało z 1,5 h aż się przestraszylam... Teraz czuję dalej ale.lzej i wzięłam nospe
Ja ostatnie 4 dni biegalam po mieście i było w miarę ok i.chyba przesadzilam a dzisiaj tego skutki. Jeszce wyjdę na siku z psem i dzisiaj wolne hehePowiem Ci, ze plecy to i mnie dzisiaj napierniczaja niezle - mam nawet problem podniesc sie z kanapy... ale moze dlatego ze dzisiaj troche posprzatalam - nie wiem.
A ja wciagnelam miche truskawek ze smietana (bo jogurt nat sie skonczyl) i cukremJa właśnie lody wszamalam
Na czereśnie to i ja czekam
słodycze mogą dla mnie nie istniec. Mam tyle owoców w domu ale nie chce mi się ich jeść. Może jutro na śniadanie się skusze![]()

Ja dzisiaj tez wciagnelam ok kg truskaweczek mniam mniamA ja wciagnelam miche truskawek ze smietana (bo jogurt nat sie skonczyl) i cukrem![]()
Pisanka, im sorryNic nie Piszecie![]()
majstrowalam Myszke Mini na roczek dla pewnej damy
Ja sie ich tak objadlam,ze nie mam miejsca nawet na arbuzaJa dzisiaj tez wciagnelam ok kg truskaweczek mniam mniam![]()