Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam dokładnie tak samo,zamiast zmyć trzy talerze od razu to gromadziłam naczynia a potem dwie godziny zmywałamJa misze zmyć naczynia bp już stoją któryś dzień....zmywarkę m kupi jak wróci mi się nie bd chciało włożyć do zmywarki. Jestem leń lvl 1000000. W niedzielę mam.gosci to trzeba będzie posprzątać i koniec leżenia![]()
na szczęście od kilku lat mam zmywarkę i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie już życia bez niej
No ja też tak talerzyk do talerzyka i kupa w zlewie rośnie. Chyba nigdy to się nie zmieniMiałam dokładnie tak samo,zamiast zmyć trzy talerze od razu to gromadziłam naczynia a potem dwie godziny zmywałamna szczęście od kilku lat mam zmywarkę i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie już życia bez niej
![]()
Pochwal się wózkiem dla bąbelków :-)No ja też tak talerzyk do talerzyka i kupa w zlewie rośnie. Chyba nigdy to się nie zmieni
Jak tam laski samopoczucie?
Ja wybrałam wózek ale m marudzi że za drogi. Używany za 3 tys znalazłam ale jest idealny dla mnie
Fajny ten wózek o którym mówiszPochwal się wózkiem dla bąbelków :-)
Ja po pierwszym usg,kiedy dowiedzieliśmy się są dwa pęcherzyki też przeglądałam wózki bliźniacze i strasznie podobają mi się bugaboo donkey, nowe kosztują ok 7 tyś ale używane już ok 3. Widziałaś?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Posiew w sensie ze wymaz? Jeżeli tak to nie przejmuj się , oni zawsze wysyłają smsy. Mi już 2 razy wyszła grzybica i Pani doktor po prostu zostawiła mi receptę , nie musiałam jechać na wizytę. Zadzwoń i zapytaj co ci wyszło a potem zadzwoń do Gajewskiej żeby zostawiła recepteDzień dobry
U mnie od rana złe wiadomości,właśnie dostałam sms z kliniki że posiew który ostatnio miałam pobierany jest pozytywny i umówić się muszę na leczeniecałe życie pod górkę
Miłego dnia dziewczynki![]()
Ja się w nim zakochałam i mimo iż mam już wózek wybrany od dawna to momentami zastanawiam się czy nie wybrać bugabooFajny ten wózek o którym mówisz![]()

Dziewczyny od ilu cm dziecka robią prenatalne? Możliwe że mogą je odwołać bo dzidzia za mała?