Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślę że wyjdąA ja jeszcze tylka z lozka nie podnioslamale glodni sie robimy wiec chyba bedzie trzeba sie ogarnac.
Wiesz co,ogolnie jest ok tylko od ok 1,5 tyg chwilami pobolewa mnie brzuch tak jak na okres i to jest raz,czasami dwa dziennie. A dzis tez pobolewa w tym rodzaju ale zdecydowanie mocniej niz dotad i mam wrazenie jakby zaraz cos mialo mi poleciec. Sorrki za opisi nie wiem co sie swieci...
Aaa no i coraz bardziej utwierdzam sie w tym ze chlopaki w poniedzialek wyjda na swiatlo dzienne![]()
Mi sie śniło, ze M mnie zdradza z jedna dziewczyna z pracy. Przez przypadek zobaczyłam jak sie całują, wrocilam do domu i jego rzeczy lataly po klatce schodowej. Myslalam ze mi serce pęknie, a jeszcze ta franca miala czelność przyjechac po niego bo szli sobie na randkę, odstrzelona jak stróż w Boże Ciało, juz mialam wylać jej na ten piękny leb rozwodniony koncentrat pomidorowy ale się obudziłam...
Zastanawiam sie czy tak wlasnie nie bedzieMyślę że wyjdąPrzygotowywuja się do wyjścia z mamusi
a może jutro wyjdą
będą niedzielne lenie jak ciocia Pisanka
![]()
Myślę że wyjdąPrzygotowywuja się do wyjścia z mamusi
a może jutro wyjdą
będą niedzielne lenie jak ciocia Pisanka
![]()
Jak z niedzieli to musisz byćEj ja jestem z niedzieli i nie jestem leń![]()