Aniolkowa trzymajcie się 
Marluna mam nadzieję że ok wszystko
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Marluna mam nadzieję że ok wszystko
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A przypomnij który to tydzień ? Mnie też boli brzuch jak na @ łącznie z bólem krzyzowym. Dziś zaczęłam 32 tydzień. Takie poboloewania to mogą być skurcze braxtona niegroźneDzisiaj mi smutasno
W dole brzucha pobolewa i to tak jak na @ byly momenty ze niezle pobolewalo - martwie sie strasznie, plamienia na szczescie brak. Dobrze ze w srode wizyta moze dr mnie uspokoi i bedzie ok.
Nikaa ja tez myslalam że mam braxtona hicksa i nic bardziej mylnego, mam normalne skurcze. A wlasnie mam bóle jak na @ na przemian z twardnieniami macicy. Wprawdzie nie mam krzyżowych ale to podobno lepiej dla mnie.A przypomnij który to tydzień ? Mnie też boli brzuch jak na @ łącznie z bólem krzyzowym. Dziś zaczęłam 32 tydzień. Takie poboloewania to mogą być skurcze braxtona niegroźne
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj aniolkowa straszysz : P to zaczęłam się obawiac bo w nocy miałam ciągleNikaa ja tez myslalam że mam braxtona hicksa i nic bardziej mylnego, mam normalne skurcze. A wlasnie mam bóle jak na @ na przemian z twardnieniami macicy. Wprawdzie nie mam krzyżowych ale to podobno lepiej dla mnie.
Aniołkowa no to się porobiło. Ale to, że ciąża może trwać bez wód to prawda. One się na bieżąco produkują, tylko jak dziura w pęcherzu to wiadomo, że wyciekną. Ale jak dziura niewielka to i zasklepić się może. Ja byłam bez wód 3 tygodnie. Ale mi odeszły wszystkie, pęcherz owodniowy pękł na maksa i się już nie zasklepił. I z tego samego powodu co Tobie - było rozwarcie wew.i Córeczka wpadała w to rozwarcie napierając na pęcherz. Jak dobrze, że jesteś już w 27 tygodniu. Będzie dobrze