• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc dziewczyny ;) dzisiaj 13dpt betowalam a miałam jeden dwudniowy zarodek z crio.Beta wyszła 18 a wcześniej lekarz mówił ze beta powinna byc wyższa bo powyżej 50 ;( dzisiaj lekarz mówił ze mam betę powtórzyć w środę i martwię sie ze za niska ;( jak to było u was? W moim Labolatotium dolna granica jest od 5 jakie wy mialyscie bety?

Czesc dziewczyny ;) dzisiaj 13dpt betowalam a miałam jeden dwudniowy zarodek z crio.Beta wyszła 18 a wcześniej lekarz mówił ze beta powinna byc wyższa bo powyżej 50 ;( dzisiaj lekarz mówił ze mam betę powtórzyć w środę i martwię sie ze za niska ;( jak to było u was? W moim Labolatotium dolna granica jest od 5 jakie wy mialyscie bety?
Witaj, koniecznie powtórz badanie za dwa dni, być może doszło do późnej implantacji i stąd taka niska wartość, jeśli przyrost będzie prawidłowy to jest nadzieja.zawsze trzeba ją mieć! Ja niestety kilka lat temu w 12 dpt miałam betę 21. Była to ciąża biochemiczna niestety :-( ale moja beta nie rosła tylko dwa dni później była już niższa.
Trzymam kciuki aby u Ciebie było inaczej, by ładnie przyrosła! Póki co oczywiście nie odstawiaj leków i myśl pozytywnie!

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj mi smutasno :(
W dole brzucha pobolewa i to tak jak na @ byly momenty ze niezle pobolewalo - martwie sie strasznie, plamienia na szczescie brak. Dobrze ze w srode wizyta moze dr mnie uspokoi i bedzie ok.
Jeśli cię to pocieszy to nie jesteś sama ;-) u mnie też od rana ból po lewej stronie, od jajnika :-( i luteina znowu "kolorowa" ale jak leżę jest ok więc się nie przemeczam :-P
Oby do środowej wizyty :-D

Jeśli cię to pocieszy to nie jesteś sama ;-) u mnie też od rana ból po lewej stronie, od jajnika :-( i luteina znowu "kolorowa" ale jak leżę jest ok więc się nie przemeczam :p
Oby do środowej wizyty :-D

No tak lekko mnie pocieszylas :) Ja tez jak leze jest ok,ale jakos nie moge za dlugo wylezec. A wiesz tez tak mialam w tym okresie co Ty ze jajnik bolal, na wizycie lekarz kazal pokazac w ktorym miejscu , pokazuje a on do mnie ze w ciazy jajnikow nie ma :D ze podnosza sie do gory cos tam jeszcze heheh.

reklama
No tak lekko mnie pocieszylas :) Ja tez jak leze jest ok,ale jakos nie moge za dlugo wylezec. A wiesz tez tak mialam w tym okresie co Ty ze jajnik bolal, na wizycie lekarz kazal pokazac w ktorym miejscu , pokazuje a on do mnie ze w ciazy jajnikow nie ma :D ze podnosza sie do gory cos tam jeszcze heheh.
To ja na wszelki wypadek nie powiem że jajniki mnie bolą :-P dzięki za podpowiedź ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry