Fusun
Fanka BB :)
Nic nie mówili tylko o nadzerce więc chyba ok nie wiem![]()
Skoro nie mówili to na pewno ok. A potwierdzili, że masz skurcze? Czy z jakiego powodu zostałaś w końcu przyjęta? Czy Ty nic jeszcze nie wiesz bidulko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic nie mówili tylko o nadzerce więc chyba ok nie wiem![]()
Haha ja nie wiem nic i nie liczę że się dowiemSkoro nie mówili to na pewno ok. A potwierdzili, że masz skurcze? Czy z jakiego powodu zostałaś w końcu przyjęta? Czy Ty nic jeszcze nie wiesz bidulko?
Moje gratulacje! Cudnie że Synek zdrowy i taki samodzielny! dużo zdrówka dla maluszka i siły dla Ciebie! niech maluszek rośnie,przybiera na wadze i wychodzcie szczęśliwi do domu! Jeszcze raz gratuluję MAMUSIU !!!Urodziłam naturalnie :-) od pierwszych skurczy do porodu 7 godzin. malutki oddycha sam, rozpłakał sie od razu jak urodziłam. Duzy chłopczyk :-) i bardzo ruchliwy. Jest w inkubatorku i za chwilkę idziemy spędzić z nim troszkę czasu. Ja sie czuje obolała, zmęczona ale szczęśliwa :-)

Sprzątać mi się zachciało. Leze i odpoczywam. Miałam ból brzucha jak na @ taki skurczowy przez cały dzień twarda macice i jeszvze bóle.krzyza.Nie wiem co mi jest prócz hashimoto, nadzerki i miesniakaPisanka ty w szpitalu??? Co sie dzieje??
Teraz już to wiem... A ja 5 h w niedzielę i podłogi mylam itd...Teraz.czysty domek ale bez pisankiO matko pisanka!!! Zapomnij juz o jakimkolwiek sprzątaniu do konca ciazy!!! Jedyne co możesz robić to ćwiczyć mięśnie palców u nóg!!
Leż, odpoczywaj i trzymam kciuki za twoje maluszki!!!
Dziękuje, ja miałam transfer 5.04 maleństwo na 56 mmMartka gratulacje[emoji4] kiedy miałaś transfer? Bo ja 6.04. My chyba podobnie? Jak duży jest dzidziuś?
Wg ostatniej @ mam termin na 24.12 a z usg chyba 20.12