Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

cieszę się bo mój brzuch już się buntował, cały w siniakach i krwiakach, ale z drugiej strony się boję
trudne to nasze życie
teraz kolejny cel -odstawienie luteiny, ciekawe kiedy to nastąpi, moja dr nic jeszcze nie wspominała 

Cudownie! Takie wieści właśnie uwielbiam od ranaFusun mnie teraz trzeba wywoływać cytatem albo całym nickiem zeby mi sie w powiadomieniach wyświetliło, bo inaczej przegapie :-) Czytam czasem tak pobieżnie co u was bo nie mam za bardzo kiedy.
U nas wszystko ok, Kubuś radzi sobie super i nawet podnosi główkę i pupcie jak leży na brzuszku :-) apetyt ma spory
Ja miewam huśtawki nastrojów i burze hormonów ale to ponoć normalne. Próbuje sobie zorganizować ta codzienna rutynę w tym tygodniu żeby jakoś to wszystko pogodzić, ale łatwo nie jest.
Najchętniej to bym przyspieszyła czas do przodu :-)
Widze że Czesia przepadła :-(

dzielna mama 
Witajcie
U mnie dziś wielki dzień! Właśnie mąż zrobił mi ostatni zastrzykcieszę się bo mój brzuch już się buntował, cały w siniakach i krwiakach, ale z drugiej strony się boję
trudne to nasze życie
teraz kolejny cel -odstawienie luteiny, ciekawe kiedy to nastąpi, moja dr nic jeszcze nie wspominała
Miłego dnia kochane![]()
Mam nadzieję że i u mnie odstawienie leków przebiegnie bezproblemowo bo już i tak osiwieje przez tą ciążęJa odstawiłam wszystko w 11 tygodniu, nic się nie wydarzyło. Choć na początku dziwnie było, ale teraz czuję ulgę. W końcu każdy lek ma jakieś skutki uboczne. A za luteinę w ogóle nie tęsknię. [emoji4]

Hej a zwykła wizytę masz 25 czy cos innego bo nie wiem co.wpisacMozna mnie dopisac 25 wrzesnia jestem nowa I chetnie dolacze
Pomylka data poroduHej a zwykła wizytę masz 25 czy cos innego bo nie wiem co.wpisac![]()
Pisalam z mysla Ze to forum ciezarowki a jednak pomylka Miłego dnia wszystkim życzęHej a zwykła wizytę masz 25 czy cos innego bo nie wiem co.wpisac![]()