kasia_basia
Fanka BB :)
Czesia, cudowne wieści. Gratulacje. Teraz Cię czeka niezły sajgon, hehe. Powodzenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie e-Ciocie
06. 06. 2016 r o godz 12.31 i 12.33 zostalismy szczesliwymi mama i tata najukochanszych maluchow, Kacpra i Filipa. Nasze radosci,odpowiednio 2960 g i 51 cm oraz 2860 g i 53 cm.
Od soboty jestesmy w domku, cieszymy sie soba i uczymy sie siebie nawzajem. A przez to wszystko chyba coraz bardziej sie kochamy!![]()
mi tez gin wlasnie polecil to omega cos tam cos tam albo wlasnie pregna plus bo to podobno to samo ,
Serdeczne gratulacje Czesia. Ale masz cudownie, wreszcie możesz zobaczyć swoje Szkraby. Zycze dużo zdrówka dla Chłopaków, a Tobie dobrego samopoczucia i dużo sił. Uściski.Witam wszystkie e-Ciocie
06. 06. 2016 r o godz 12.31 i 12.33 zostalismy szczesliwymi mama i tata najukochanszych maluchow, Kacpra i Filipa. Nasze radosci,odpowiednio 2960 g i 51 cm oraz 2860 g i 53 cm.
Od soboty jestesmy w domku, cieszymy sie soba i uczymy sie siebie nawzajem. A przez to wszystko chyba coraz bardziej sie kochamy!![]()
Mnie gin mówił ze lepiej jak Maluch spokojnie leży. Troszkę to badanie trwa, dużo mierzy, sprawdza. Jak bedzie spokojne to myśle ze szybciej to pójdzie.Dziewczynki. Jak to jest: lepiej, żeby dzidzia sie ruszła na prenatalnych czy nie?Bo nie wiem czy jeść w końcu te żelki
![]()
Kochana będę trzymać mocno kciuki, piernicze nic nie będę robić a będę trzymać oba. Nie martw sie. Na pewno wszystko bedzie ok. Dobrze ze popłakałaś. Nie ma co dusić emocji. Pewnie każda z nas miała dzień na bekse. Wierze ze po dzisiejszej wizycie już na dobre opuszczą Cię złe myśli. Powodzenia i odezwij sie jak będziesz po.Hej mamuśki
Czesia gratulacjeniech chłopaki dają Wam radość każdego dnia :*
Kinia dziś pustki w głowie. Chociaż dziwnie się czuje. Tak jakby wewnetrzny spokój. Wczoraj sobie popłakałam wiec jest ok. Jeszcze 2,5 h do wizyty
Kciuki za dzisiaj &&&&