Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cudnie Kochana. Chciałam dodać foto Majki ale za duże cholera a zmniejszać nie potrafię haha. Taka przypadłość. Ale super wieści. To Twój gin bystry jak już widzi płeć. Mój ta stówę dopiero teraz nam powiedział.Kinia będę już mysleć pozytywnie
U mnie dr sie śmiał, że można ubierać chłopca na dziewczynkeNo ale zobaczymy co będzie może za 2 tyg się okaże co będzie
![]()
Właśnie to nie mój ginCudnie Kochana. Chciałam dodać foto Majki ale za duże cholera a zmniejszać nie potrafię haha. Taka przypadłość. Ale super wieści. To Twój gin bystry jak już widzi płeć. Mój ta stówę dopiero teraz nam powiedział.
Oj jak Parka Ci się uda to dopiero bedzie numer.Widzisz Ew jest wszystko ok :* od początku na chlopaka wyglądal
Ewelin kiedy następna wizyta?
Ja stawiam że jeden chyba u mnie chłopak bo ma duży brzuszek piwnya drugie Bobo jest drobniejsze to pewnie laseczka
Boję się jutra....