malutkikaczorek
Fanka BB :)
Ja to jestem jakimś dziwnym przypadkiem beta dzisiaj 128,2 ;/ juz nie wiem co myślec ;( tak gownianie rośnie ;(((
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moim zdaniem nie ma szans na zdrową, prawidłową ciążę, ale lekarzem nie jestem, to on ostatecznie musi zdecydować co i jakJa to jestem jakimś dziwnym przypadkiem beta dzisiaj 128,2 ;/ juz nie wiem co myślec ;( tak gownianie rośnie ;(((

Musisz mieć malutki brzuszek skoro dopiero w 19 tyg ktoś zauważyłDzisiaj w sklepie zostalam wywolana z konca kolejkitaka mala rzecz a jednak jak ucieszyla
![]()
mnie już w rossmanie kasjerka wolała ze dwa tyg temu 
Domyślam sie i dlatego sie martwię ;(((( ;(((Moim zdaniem nie ma szans na zdrową, prawidłową ciążę, ale lekarzem nie jestem, to on ostatecznie musi zdecydować co i jak![]()
Bez względu na wszysko pamiętaj że nic nie dzieje się bez przyczyny... A człowiek dostaje tylko tyle ile jest w stanie znieść...Czekam wlasnie u lekarza ;( ciekawa jestem co powie ;(
Ale rosnieJa to jestem jakimś dziwnym przypadkiem beta dzisiaj 128,2 ;/ juz nie wiem co myślec ;( tak gownianie rośnie ;(((
ja juz sie wkurzam ze nie mam brzucha a to przeciez dwa bobasy wrrrrrr ilez mozna czekac ;pMusisz mieć malutki brzuszek skoro dopiero w 19 tyg ktoś zauważyłmnie już w rossmanie kasjerka wolała ze dwa tyg temu
![]()