Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O kurczę ;( trzymam kciuki ;( tez mam plamienie od rana ;/ znaczy wkładka brudna od brązowej luteiny ;/Dziewczyny jadę do szpitala... Plamienie, ból brzucha i kręgosłupa :-( błagam módlcie się za mojego dzidziusia żeby wszysko było z nim ok...
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki. Kochana daj znać co i jakDziewczyny jadę do szpitala... Plamienie, ból brzucha i kręgosłupa :-( błagam módlcie się za mojego dzidziusia żeby wszysko było z nim ok...
Przepraszam ale przy nich czas tak ucieka...Ale nam strachu napedzilas tym milczeniemale najważniejsze że się w końcu odezwałaś i że wszysko jest ok:-) Gratuluję!!! Dużo zdroweczka dla chłopaków i samych szczęśliwych chwil :-) nie obrazimy się jak prześlesz jakąś fotkę swoich cudów :-)
Wstrzymaj sie co z tym kopniakiem az wroce do formy coCzesia gratulacje!!! Buziaki dla maluszkow! Miałaś cc czy SN? Bo już nie pamiętam i przy okazji masz kopniaka![]()