TeQuila
Fanka BB :)
Jejku jakie cuda, gratulacje raz jeszcze!Przepraszam ale przy nich czas tak ucieka... Zobacz załącznik 760718
Wybaczone masz że się nie odzywalas, pewnie siedzisz i cały czas na nich patrzysz, a w przerwach tulisz i całujesz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jejku jakie cuda, gratulacje raz jeszcze!Przepraszam ale przy nich czas tak ucieka... Zobacz załącznik 760718

PogłaskanyTo superciesze się że jesteś w dobrych rękach :* trzymajcie się z maluchem . I poglaszcz ode mnie brzusio
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ejj ja też pije cole[emoji14]nie codziennie ale jak mam ochotę to pije[emoji14]Pogłaskany
Powiem wam że podczas mojego przyjęcia, na własne zadanie wypisywala się kobieta godzinę po lyzeczkowaniu, cała we krwi, ledwo szła,pościel jak po swiniobiciu a ta że nie zostanie i idzie do domu
Jak przyszedł jej maz wszysko było jasne,taka patologia że szok, przyniósł jej 2 l coca coli
Kobieta rozmawiała przez tel klnela jak szewc a do lekarza z takim wyrzutem się odzywała że szkoda mówić
Na szczęście poszła bo byłabym z nią na sali, a tak mam vipowska sama![]()
Ejj ja też pije colenie codziennie ale jak mam ochotę to pije![]()
![]()
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUO
Hehe, nie cola była w tej opowieści najważniejszaEjj ja też pije cole[emoji14]nie codziennie ale jak mam ochotę to pije[emoji14]

Nie możecie z fryteczkami wpaść do mnie?I do tego zaraz jadę z mężem do McDonalda bo mam taką chcice że nie usne :

Hehe, co racja to racja, ja o 20 pytam męża gdzie kolacja,okazało się że już była, a ja byłam przed 17 już na oddziale. ..nie zdążyłamTequila cieszę się że wszystko dobrze, poleż, wyluzuj się. Jesteś w dobrych rękach. I musisz się przestawić na tryb szpitalny: pobudki o 6, kolacja o 16, potem lulu.
na szczęście odwiedziny do 22 to m pojechał po zapasy 
Jestem. ..jesteśmy
Teraz na spokojnie mogę opowiadać, więc od wczoraj bolał mnie brzuch, inaczej niż zwykle, mocniej a dziś doszły plamienia,luteina wyplywala z takimi skrzepami, wyglądało to jak końcówka okresu, nie żywa krew tylko brunatna .
Po tel do pani dr pomysł był jeden. ..szpital i obserwacja
Spakowalam więc torbę i zostalam przyjęta, zrobiono mi badania i na szczęście z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije i od ostatniego usg urosło 1cm i ma już 3,95
Ale ja zostalam w szpitalu, na kilka dni, ile dowiem się w między czasie
Jutro od rana badania.
Dziękuję za kciuki, pomogły jak widać
Teraz kiedy emocje już opadły tak mnie głowa rozbolala że biorę leki i kładę się spać
Jutro pobudka przed 7![]()