• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam głupie pytanie [emoji849] mam nadżerkę, ale lekarze nie kazali mi nic z nia robić. Nigdy nie badałam sobie szyjki, ale wsadzając sobie luteinę czasami ja dotykałam i wydawała sie ok tzn. normalna, a dzisiaj aplikując luteinę dotknęłam szyjki i jakby cos na niej urosło nie na samym środku tylko ciutkę niżej [emoji20] czy to moze byc właśnie ta nadzerke teraz dodatkowo podrażniona przez tabletki??? Dziennie wciskam aż 6 tabletek luteiny i 2 estrofemu. Lekarza mam dopiero 19.08 i nie wiem co robić [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przejmuj się ta nadzerka. Ona w niczym nie przeszkadza. Jak leżałam w szpitalu 8 tyg temu to badała mnie jakaś stażystka po 1 myślałam że mi wyjmie flaki po 2 zaczęła wołać innych żeby zobaczyli jaka mam wielką nadzerke .. głupia pipa. .. drugi lekarz mnie badał mówił ze lekko powiększona a nie wielka ...ale to szpital wiec i ludzi różni. ..

reklama
Pisanka, mi w szpitalu mówili, że szyjka się nie wydłuża... Te różnice to błędy pomiaru albo różnica w jakości sprzętu...
Trochę tej szyjki jeszcze masz, ale mi w 3 tygodnie zeszła z 28mm na 9mm.
I gdyby nie intuicja to już bym pewnie urodzila. Po prostu miałam zle przeczucia i poszłam wcześniej do lekarza. Uważaj bardzo na Was.

Pisanka, mi w szpitalu mówili, że szyjka się nie wydłuża... Te różnice to błędy pomiaru albo różnica w jakości sprzętu...
Trochę tej szyjki jeszcze masz, ale mi w 3 tygodnie zeszła z 28mm na 9mm.
I gdyby nie intuicja to już bym pewnie urodzila. Po prostu miałam zle przeczucia i poszłam wcześniej do lekarza. Uważaj bardzo na Was.
Uważam :) chodzę tylko siusiu . To ja nie wiedziałam że moze byc taki błądbo mojej koleżance tez się wydłużala

Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy na świecie! !!! :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia

Sierpień

8: pisanka89- wizyta u endokrynologa
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: wszystkozajete - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
16: Nikaaa - wizyta kontrolna po cc
17: ewelin86- badania prenatalne ll trymestru
25: Ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
27: TeQuila-badania prenatalne 2 trymestru
29: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

WRZESIEŃ
13: MartiniM - usg lll trymestru <3

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Wgl wczoraj siostra dala mi dwie wanienki jedna maluka druga na większe dzieci . Trochę ubranek tez na większe dzieci bo tr malutkie juz oddala no i kosz na pieluszki taki specjalny biały tylko wkłady musze kupić :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry