Flandi
Fanka BB :)
TeQuila kupować miałam tą z mothehood, bo podobno najlepsza, ale w międzyczasie dostałam od koleżanki inną, firma się nazywa "Ty i My". Brzuszek już mam, bo w środku bliźniakiA jaką masz tą poduche?w którym tc jesteś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
TeQuila kupować miałam tą z mothehood, bo podobno najlepsza, ale w międzyczasie dostałam od koleżanki inną, firma się nazywa "Ty i My". Brzuszek już mam, bo w środku bliźniakiA jaką masz tą poduche?w którym tc jesteś?
No to kupiłam, mam nadzieję że to będzie dobrze wydane 170 złTeQuila kupować miałam tą z mothehood, bo podobno najlepsza, ale w międzyczasie dostałam od koleżanki inną, firma się nazywa "Ty i My". Brzuszek już mam, bo w środku bliźniakiale mimo wszystko to dopiero 14t6d
![]()
Oczywiście, uważam że brak szczepień niesie za sobą dużo poważniejsze skutki uboczne niż szczepienie