• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pisanka wykresl juz Madzionge :P
Ja dzisiaj tez wysprzatalam mieszkanie bo juz nie moglam patrzec na te klaczki na podlodze - lepiej mi sie nawet odpoczywa w czystym domku, ale umeczylam sie troche...mam chec na jakis soczek jablkowy ale poki co narazie nie mam sily po niego isc :)

A ty miałaś prenatalne? Co tak szybciutko? Duża dziewczynka już z córci :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, to było prenatalne-połówkowe ( 23 tydzień). Pani jest ponoć fachowcem, przy pierwszym badaniu też tak szybko poszło.
Też się zdziwiłam, ale moja lekarka potem badała dłużej o to samo powiedziała. Wiesz, to było badanie na nfz więc domyślam się że bez zbędnych ceregieli.

reklama
Tak, to było prenatalne-połówkowe ( 23 tydzień). Pani jest ponoć fachowcem, przy pierwszym badaniu też tak szybko poszło.
Też się zdziwiłam, ale moja lekarka potem badała dłużej o to samo powiedziała. Wiesz, to było badanie na nfz więc domyślam się że bez zbędnych ceregieli.
Ja byłam tez na takim badaniu w 22 tc i prywatnie , badanie trwalo chyba 15 min - tez byly dokladne pomiary wszystkiego itd, wiec tez mi sie wydaje ze do rzeczy i bez zbednego gadania , chociaz inne dziewczyny zdawaly mi sie ze siedzialy cala wiecznosc ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry