ewelin86
Fanka BB :)
Teraz nie bo tydz byłam i było 510gA wagę określił?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz nie bo tydz byłam i było 510gA wagę określił?
Mi na tych "normalnych" wizytach juz nie mowi ani o kg ani cm, mowi ze lepiej sprwdzac na precyzyjnym sprzecie - szkoda no ale co sie zrobiTeraz nie bo tydz byłam i było 510g
Natula super, ciesze sie bardzoA dobrze się czujeU mnie leci 10tc, termin mam na 28 marca
![]()
Nie. Do Białegostoku mam 600kmNatula super, ciesze sie bardzoprowadzisz ciaze u Szamatowicza??
Zrob suwaczek ciazowy![]()
Wiesz ja miałam skierowanie i na NFZ było. Wiem ze u mnie prywatnie 250zlNie. Do Białegostoku mam 600kmCiążę prowadzę u siebie. Dostałam skierowanie na badania prenatalne i muszę jechać do Zielonej Góry bo tu u nas nie ma takiej pracowni. Dziewczyny czy to badanie jest płatne?
Ja tez miałam skierowanie od swojej lekarki i robilam bezplatnieNie. Do Białegostoku mam 600kmCiążę prowadzę u siebie. Dostałam skierowanie na badania prenatalne i muszę jechać do Zielonej Góry bo tu u nas nie ma takiej pracowni. Dziewczyny czy to badanie jest płatne?
NoooEwelin to sie teraz na czekasz na wizyte![]()