Flandi
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiem czy przegapiłam kogo gdzie wpisać ???
A to mnie możesz wpisać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie wiem czy przegapiłam kogo gdzie wpisać ???
Tak kojarzyłam wlasnie ze wchodzisz juz w ten ostatni miesiacEwelin,Martini, u nas ostatnia prostazaczynamy 36tc- kiedy to zlecialo? Jutro mam kolejne ktg, a w przyszłym tygodniu wizytę i o ile Mała się nie odwróciła,to wyznacza nam termin cc. Brzuch twardnieje i coraz trudniej ze spaniem, ale poza tym żadnych dolegliwości większych. Mało przytylam i wszyscy się dziwią, ze do terminu jakis miesiąc
Ewelin, Ty już po polowkowych! Maluch rośnie w silesuper!
Martini, który to tc u Ciebie? Synek
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zazdroszczę tez juz bym chciała chociaż 30 tydzień. ..a tu jeszcze 2 mc do 30...Ewelin,Martini, u nas ostatnia prostazaczynamy 36tc- kiedy to zlecialo? Jutro mam kolejne ktg, a w przyszłym tygodniu wizytę i o ile Mała się nie odwróciła,to wyznacza nam termin cc. Brzuch twardnieje i coraz trudniej ze spaniem, ale poza tym żadnych dolegliwości większych. Mało przytylam i wszyscy się dziwią, ze do terminu jakis miesiąc
Ewelin, Ty już po polowkowych! Maluch rośnie w silesuper!
Martini, który to tc u Ciebie? Synek
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Pisanka, zobaczysz jak szybko zleci[emoji6]Ale zazdroszczę tez juz bym chciała chociaż 30 tydzień. ..a tu jeszcze 2 mc do 30...