Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Prawie wszystkie wymagania spełnia mountain buggy duetNie da rady hahah mi dogodzić ale jakbym mogła chcieć jaki chce to
Do 80 cm
Obok siebie
Do 20 kg
W miarę duże gondole twarde
Spacerówki regulowane oparcia
Najlepiej możliwość w spacerkwie przodem i tylem do mamusi
Możliwość montażu maxi cosi
Pompowane koła
Agatek, nie martw sie, bedzie mu sie podobac bo bedzie tam duzo dzieci[emoji6]Dziewczyny mój chłopczyk we czwartek idzie do przedszkola, jestem załamana![]()
Ja wole plyn , ale moze dlatego ze proszek mialam wrazenie ze cos mi pralka niedokladnie wyplukuje...
Ja prałam ubranka córki w proszku jelp, ale już od kilku lat piore wszysko w kapsułkach i płynie i tym razem napewno dla dziecka kupię płyn, proszki się nie wypłukuja, zostawiają ślady na ciemnych ubraniach a najgorsze że mi się wiecznie wysypywały poza pralkę
Zdecydowanie taki krok jest wielkim przeżyciem...tyle że najczęściej większym dla rodziców niż dzieckaDziewczyny mój chłopczyk we czwartek idzie do przedszkola, jestem załamana![]()
Swietne! Jest wiecej opcji do wyboru czy tylko te dwie?To te butelki o których mówiłam, kolekcja "kim będę kiedy dorosnę "
Alan będzie milionerem![]()
Swietne! Jest wiecej opcji do wyboru czy tylko te dwie?[/QUOT
Swietne! Jest wiecej opcji do wyboru czy tylko te dwie?