TeQuila
Fanka BB :)
Nie może przekroczyć 1922 zł netto na osobęTo jaki jest max dochod na osobe zeby dostac becikowe? Ja myslalam ze to wszyscy dostaja...
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie może przekroczyć 1922 zł netto na osobęTo jaki jest max dochod na osobe zeby dostac becikowe? Ja myslalam ze to wszyscy dostaja...
Netto to jest z podatkiem czy juz bez? Ktore mniejsze netto czy brutto? Bo ja cale zycie to myle.
A ja durna się nie odezwałam. Potrzebne mi te wizyty jak świni siodło. Oj musze to załatwić. Teraz mam pianę o te becikowe. Krew mnie zaraz zaleje normalnie. Wydrukowałam wlasnie wniosek. Przeglądam. Ile tych informacji trzeba podać to masakra. Żal !Kinia, na bank nie sa obowiazkowe. Piszesz jej na papierku ze nie chcesz wizyt. To jak z kazda opieka medyczna nie moga Cie zmusic.
Powiedziala tak, bo ma z Ciebie kase za wizyty.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Netto to jest z podatkiem czy juz bez? Ktore mniejsze netto czy brutto? Bo ja cale zycie to myle.
To jest z podatkiem na rękę jest z tego 1340
Netto to na rękę. Na czysto.Netto to jest z podatkiem czy juz bez? Ktore mniejsze netto czy brutto? Bo ja cale zycie to myle.
Netto jest bez podatkuNetto to jest z podatkiem czy juz bez? Ktore mniejsze netto czy brutto? Bo ja cale zycie to myle.
A noworodka tez sie wtedy wlicza do tego? Czy tylko licza mnie i meza przy becikowym?
Ewelin mi tez sie tak wydaje.A nie jest tak ze brutto jest na rękę po odliczeniu podatku itd?
bo teraz ja juz głupieje![]()