• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja dzis mialam koszmarny sen. Snilo mi sie ze wrocilam do pracy, a jakas opiekunka psychicznie chora chciala mi zabrac juniorka i wmawiala mi ze to jej dziecko i nie chciala mi go oddac. Pogonilam ja.

Rety, skad sie biora takie durne sny.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nikaaa, te wozki spacerowe quiny zapp xtra2 czy jakos tak, co ostatnio fote wstawialas sa dostepne w Polsce. Kosztuje niecale 1tys zl. Wczoraj go na necie widzialam i wydaje sie byc sprytny i fajny.

Tez macie dzis takiego lenia???

Na moje lozeczko czeka sie do 6 tygodni[emoji20] musze je na dniach zamowic. Napisalam jeszcze maila do jednego sklepu czy maja moze od reki bo wyjdzie najtaniej i maz odbierze bo niedaleko.

Nie wiecie czy monitor oddechu zadziala z materacem o grubosci 9cm?
Nie wiem czy pisac im maila i pytac. Kupuje ten monitor co Pisanka i Tequila i chyba Agatek ma. Tylko nazwa mi teraz uciekla.

Tez macie dzis takiego lenia???

Na moje lozeczko czeka sie do 6 tygodni[emoji20] musze je na dniach zamowic. Napisalam jeszcze maila do jednego sklepu czy maja moze od reki bo wyjdzie najtaniej i maz odbierze bo niedaleko.

Nie wiecie czy monitor oddechu zadziala z materacem o grubosci 9cm?
Nie wiem czy pisac im maila i pytac. Kupuje ten monitor co Pisanka i Tequila i chyba Agatek ma. Tylko nazwa mi teraz uciekla.

My mamy babysense 5, materac ma 5/6 cm u nas wszystko dziala. Polozne na oddziale mowily, ze babysense pasuje do uniwersalnych materacy do lozeczek. Nasz materac troszke mniejszy bo do kolyski.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry