• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ladna? 50 zl w ikei razem z przescieradlem. Jest tez taka sama tylko rozowa.
1476809716617.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476809716617.jpg
    1476809716617.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 375
reklama
Dzieki, Tequila.
Doczytałam troche w necie i wszędzie piszą ze badanie to wykonuje sie miedzy 11-14tyg. U mnie 1.11 będzie 13tyg 0d. Chyba zostawię tak, bo pewnie i tak nic nie wskóram. Na ostatnim USG Płód był o tydzień mniejszy niż wskazywałby na to termin OM, wiec mam nadzieje ze będzie wiarygodne. Jeju , jak się zdenerwowałam.
Może jeszcze ktoś co mi napisze .... co myślicie dziewczyny?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki, Tequila.
Doczytałam troche w necie i wszędzie piszą ze badanie to wykonuje sie miedzy 11-14tyg. U mnie 1.11 będzie 13tyg 0d. Chyba zostawię tak, bo pewnie i tak nic nie wskóram. Na ostatnim USG Płód był o tydzień mniejszy niż wskazywałby na to termin OM, wiec mam nadzieje ze będzie wiarygodne. Jeju , jak się zdenerwowałam.
Może jeszcze ktoś co mi napisze .... co myślicie dziewczyny?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro badanie będzie w 13t0d to jak najbardziej jest ok :-) maksymalnie może być 13t6d więc masz trochę zapasu :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

No dokładnie :-) ale na żywo może być rzeczywiście ładna :-) może kup pościel i gładkie prześcieradło wtedy nie będą się rzucać w oczy za małe chmurki na pościeli ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest caly komplet. Ja szukam ladnego przescieradla i to znalazlam. Dla tego przescieradla kupie ta posciel, a posciel zawsze sie przyda na zmiane.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry