martka83
Fanka BB :)
Pisanka ma nawet lustro w łaziencemacie tam balkon? no to się nazywa wypas![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pisanka ma nawet lustro w łaziencemacie tam balkon? no to się nazywa wypas![]()

Mamy balkon kilka razy wyszlam jak było słoneczko a teraz...jesteśmy we dwie na sali z łazienką ale pierwszy raz się spotkałam ze nie ma tv ale mi to.nie przeszkadza bo i tak gowno tam leci a płacić by trzeba było. ważniejsze ze jest WiFimacie tam balkon? no to się nazywa wypas![]()
Hahaha wypasPisanka ma nawet lustro w łazienceu mnie nie ma
jest umywalka, półeczka nad i ściana
nie ma oglądania się
![]()
Hihi coś za cośMamy balkon kilka razy wyszlam jak było słoneczko a teraz...jesteśmy we dwie na sali z łazienką ale pierwszy raz się spotkałam ze nie ma tv ale mi to.nie przeszkadza bo i tak gowno tam leci a płacić by trzeba było. ważniejsze ze jest WiFi![]()
my mamy tv płatny 2zł za każdą godzinę ale WiFi zablokowane hasłem :-( Hihi coś za cośmy mamy tv płatny 2zł za każdą godzinę ale WiFi zablokowane hasłem :-(
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wifi ale prawie nic mi na nim nie chodzi, wlasnie musialam aktywować dodatkowy pakiet neta :/Hihi coś za cośmy mamy tv płatny 2zł za każdą godzinę ale WiFi zablokowane hasłem :-(
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Na 14/04))
Skoro was JuZ tu znalazlam pochwale sie bo fajne znalezc tyle kobietek jak ja![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom