Nikaaa
Fanka BB :)
Szybko zleci jak będzie ważył już konkret. Ja nawet nie wiem kiedy to zlecialo u mojego małego. Przecież dopiero co urodziłam. Dopiero po dzieciach widać jak czas ucieka
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szybko zleci jak będzie ważył już konkret. Ja nawet nie wiem kiedy to zlecialo u mojego małego. Przecież dopiero co urodziłam. Dopiero po dzieciach widać jak czas ucieka
Kochana a nakładki silikonowe na piersi próbowałaś? Zawsze trochę złagodzą ból :-) a że dokarmiasz butelką to przecież nic złego!odciagasz swoje mleczko i dziewczynom podajesz a nie poisz ich piwem żeby mieć wyrzuty sumienia ;-) głowa do góry, zęby zacisniete i do przoduDziewczynu mam.problem. kp sprawia mi tyle.bolu ze wymiekam. brodawki nie są już poranione ale.dziewcxynki plytko lapia mimo tego że. wpycham ile się da. Są małe i dzieci i brodawki i.nie daje czasem rady. ogólnie najpierw daje cyca potem z butelki swoje odciagniete i potem.odciagam resztę na nast karmienie. czuje taki ból jakby mi ktoś skręcal i ucinal sutka pp prostu piszcze :/ nie wiem co robić kremy różne mam ale to nie chodzi o skórę. tylko właśnie o ten ból cholerny...mam do siebie żal ze musze dokarmiać butelka ale jak ta większą jje na cycu godzinę a potem wypija 80 ml to wychodzi na to ze z cyca zje kilka ml a ta mała jak chciałam na cycu caky dzień to nic nie jadla bo 5 min i śpi i nie dobudzi sz. była taka blada ze zrezygnowałam z tego pomysłu póki nie osiągną dobrej wagi czyli chociaż te 3 kg. wiec teraz jest butla a potem cyc dla tej małej i w końcu zaczęła jeść więcej niż 10 ml. a gruba jje i 80 i 100ale.te.cycki to masakr a
moje w pt osiągnęły dopiero wagę urodzeniowa
Dokładnie, czas pędzi jak szalony :-) ani się obejrzysz a już do szkoły pójdzie :-)Szybko zleci jak będzie ważył już konkret. Ja nawet nie wiem kiedy to zlecialo u mojego małego. Przecież dopiero co urodziłam. Dopiero po dzieciach widać jak czas ucieka
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie próbowałam nakładem bo mam kupione ale chyba rozmiar nie ten. ból jest taki ze orzy kp kopie w podłogę a zaciśniete zęby nienpomagajKochana a nakładki silikonowe na piersi próbowałaś? Zawsze trochę złagodzą ból :-) a że dokarmiasz butelką to przecież nic złego!odciagasz swoje mleczko i dziewczynom podajesz a nie poisz ich piwem żeby mieć wyrzuty sumienia ;-) głowa do góry, zęby zacisniete i do przodu
Sent from my C6603 using Forum BabyBoom mobile app
Spróbuj te nakładki one naprawdę pomagają ukoić ból, najlepsze są S ale jak masz inne to próbuj może akurat się sprawdzą :-) trzymam kciukiNie próbowałam nakładem bo mam kupione ale chyba rozmiar nie ten. ból jest taki ze orzy kp kopie w podłogę a zaciśniete zęby nienpomagaj![]()
Ja w domu, wyszlam na zadanie. Testy na wody wychodzily ok, usg ok, szyjka poleciala i ponic mam mega anemie. Powiedzieli mi wprost ze nie mam czego szukac u nich bo jka cos to oni nie sa w stanie ratowac skrjanych wczesniakow. No to sie zawinelam do domu :-). Wlasne lozko [emoji4]. Szpitalne bylo dla mnie za krotkie i mega twarde.. spalam moze 4h w nocy.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom