Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny dzis mam takiego stresa i zastanawiam sie czy wszystko jest w porzadku z moim malenstwem bo dzis praktycznie nie czuje zeby kopal.
Dzis jest 23t2d. Wlasnie przed chwila zjadlam pince polo.A ktory to tc?
Sprobuj zjesc czekolady i sie poloz, albo obudz
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzis jest 23t2d. Wlasnie przed chwila zjadlam pince polo.
O to troche mnie uspokoilas.Mi w szpitalu powiedzieli ze do 26tc moga byc takie przerwy.
A ktory to tc?
Sprobuj zjesc czekolady i sie poloz, albo obudz
My już w domku :-) wyszliśmy dziś o 17!!! Masakra ale najważniejsze że w końcu u siebie :-) jestem załamana bo na małego wszystko jest mega za duże, wszystko!!! Mąż właśnie jeździ po smykach i szuka czegokolwiek w rozmiarze 50 i jak na złość niewiele tego a jak chciałam kupić w 56 to same 50 były :-( kombinezon mam na 50 a mały w niego wpadł :-/ od razu wyobraziłam sobie dzieciaczki w kombinezonach na 68 cm które co po niektóre mamy kupiły ;-) niedługo pierwsza kąpiel... Stresa mam mega! No i nocka w nowym miejscu...
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom