• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

1481709390-1d1mld.jpeg

Szymek mówi dzień dobry wszystkim ciociom i dzidziusiom :) :*

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki słodziak :-) przystojniaczek z niego! Całujemy gorąco :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój też nigdy nie płakał. Dzieciaczki lubią kąpiel. U mnie gorzej było jak już trzeba było ubierac po kąpieli [emoji14]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby wszystkie :-) ja wczoraj odpuściłam bo mąż jeździł i kupował małe ubranka po wszystkich sklepach i wrócił późno ale dziś już kąpieli nie unikniemy.
Jestem przerażona :-/

Aaaa chciałam jeszcze powiedzieć że porównanie nóg po cc do nóg Shreka jest idealne!!! Jestem ogrem :-( ledwo wczoraj jeansy założyłam o butach nie wspomnę a kupiłam już tak szerokie i duże :-/

Dziewczyny, przepraszam, że tak wpadam, ale czytam Was czasami. Na spuchnięte nogi po cc jedzcie mega dużo białka - jogurty, kefiry, sery i pijcie dużo. Nawet na silę. Szybciej Wam opuchlizna zejdzie. Ja miałam cc w marcu i dopadło mnie to samo. I tylko białko mi pomogło. Po ok 5 dniach nogi wróciły do normy. I ile się da, trzymajcie je powyżej linii serca (uniesione np. na jakimś wałku z ręczników, czy poduszce). Gratuluję ślicznych dzieciaczków

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry