Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Stasiowóz![]()
Zdecydowaliśmy się na Mutsy Evo, bo znaleźliśmy go w wyprzedażowej cenie - prawie 1000 zł taniej![]()
Mój wstaje co 3h na jedzenie i nie musimy wogole go usypiac. Zje i w sumie sam usypia przy cyckuDo mam grudniowych: moja ma 2,5 tygodnia i kwestia karmienia w nocy co 1,5-2h plus usypianie to dla mnie koszmar. Czy to się u Was zmieniło? Wasze dzieci są starsze.
Ja chodzę na rzęsach. Raz mi się udało zdrzemnąć w ciągu dnia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a co kupowalyscie na wyprawke ze szpitala ???
Jest bardzo lekki, waży ok. 10 kg i przy tym bardzo zwrotny, to mi się w nim najbardziej spodobało. Na zdjęciu wygląda na różowy, ale jest czerwony, stelaż srebrny.Sliczny Stasiowoz fajnie nazwalas. Wyglada na taki zgrabniutki.
Mój oszczędny mąż też bardzo lubi takie promocje
Ja nie bede kupowac wszystkiego to co pisze na stronie szpitala bo i tak wiekszosc rzeczy nie bedzie potrzebna.Jest bardzo lekki, waży ok. 10 kg i przy tym bardzo zwrotny, to mi się w nim najbardziej spodobało. Na zdjęciu wygląda na różowy, ale jest czerwony, stelaż srebrny.
Szpital, w którym chcę rodzić ma na stronie informację, co trzeba mieć. Na razie kupiłam ubranka- wszystkiego mam mieć po 3 rzeczy. Kosmetyki, podkłady etc. będę kupować pod koniec lutego.
O takie konkrety mi wlasnie chodzilo co naprawde jest potrzebne a nie co jest napisane.Husann ja kupowałam to co na stronie szpitala było i niepotrzebnie to kupiłam.
Dla mnie w sumie koszula do karmienia była potrzebna i majtki siateczkowe
Podkłady i podpaski szpital co chwila przynosił.
Małemu brałam kaftaniki pampersy chusteczki nawilżone niedrapki rozek pajace czapeczka
Jak jeszcze sobie przypomne to napisze