husann
Fanka BB :)
Kochana co ci sie jeszcze przypomni to pisz.Mialam swoje podkłady poporodowe ale wogole ich nie używałam.
Miałam też herbatę ns laktacje bo u mnie słabo z pokarmem bylo
A co uzywasz teraz z kosmetykow ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana co ci sie jeszcze przypomni to pisz.Mialam swoje podkłady poporodowe ale wogole ich nie używałam.
Miałam też herbatę ns laktacje bo u mnie słabo z pokarmem bylo
Pisanka, to masz wesolo. Ja podziwiam wszystkie mamy blizniakow[emoji4]Ja 30 listopad hehe prawie grudzień. nie nie zmieniło się jest gorzej. korzystaj bo ja karmie i kp i kpi i trwa to.od.1do 2 h a budzą się co 2-3 h. tetaz jeszvze doszło to ze nie śpią od 4 rano do 14 i latam z dwoma
Super ten wozek, tez go bralismy pod uwage[emoji6] fajny, zwrotny. Jakbym znalazla 1000zl taniej to bym brala[emoji6]Stasiowóz![]()
Zdecydowaliśmy się na Mutsy Evo, bo znaleźliśmy go w wyprzedażowej cenie - prawie 1000 zł taniej![]()
Dla malego używam do kąpieli emalium a maść bepanthen. A dla siebie normalne kosmetyki jak przed ciążą.Kochana co ci sie jeszcze przypomni to pisz.
A co uzywasz teraz z kosmetykow ???
Mavi najważniejsze, że juz lepiej i jesteś pod opieką. Resztę się ogarnie, nie ma się co denerwować. &&&&