• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jaki polecacie lezaczek bujaczek?
Bo opinie na ceneo sa nijakie.
Martka, Ewelin ktoras z Was dostala, polecacie? Agatek Ty jaki kupilas?
Dziewczyny jakies rady?

Wsadzilam malego do fotelika samochodowego i bujam i zrobil sie aniolek. Nie moglam go dzis uspokoic.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja 30 listopad hehe prawie grudzień. nie nie zmieniło się jest gorzej. korzystaj bo ja karmie i kp i kpi i trwa to.od.1do 2 h a budzą się co 2-3 h. tetaz jeszvze doszło to ze nie śpią od 4 rano do 14 i latam z dwoma

O kurcze. Ale to jest zmiana w porównaniu z ciążą - błogim czasem relaksu. Gdzie śpisz tyle że już organizm Ci sam mówi dość.

Dziewczyny jaki polecacie lezaczek bujaczek?
Bo opinie na ceneo sa nijakie.
Martka, Ewelin ktoras z Was dostala, polecacie? Agatek Ty jaki kupilas?
Dziewczyny jakies rady?

Wsadzilam malego do fotelika samochodowego i bujam i zrobil sie aniolek. Nie moglam go dzis uspokoic.

Ja mam Tiny Love 3w1 polecony przez dwie przyjaciolki swieze mamy. Zoabczymy czy da rade :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ktory masz?

Taki. Kupilam z drugiej reki, podobno nieuzywany i w sumie na taki wyglada, a zamist 120 zaplacilam 40e
5f89334607182dab3c3d88fc582fa606.jpg

reklama
Do mam grudniowych: moja ma 2,5 tygodnia i kwestia karmienia w nocy co 1,5-2h plus usypianie to dla mnie koszmar. Czy to się u Was zmieniło? Wasze dzieci są starsze.
Ja chodzę na rzęsach. Raz mi się udało zdrzemnąć w ciągu dnia.

Moja co dwie, trzy godziny chociaz co 1,5 tez się zdarzy. Przy porannym karmieniu jestem już jak zombie. Jak sie udaje około 7 czy 8 jeszcze ją uspic to ja tez śpię i wstajemy o 10. Dzisiaj ma miesiąc i od dwóch dni znowu ma etap wiszenia na cycku po dwie, trzy godziny. Je, ulewa i znowu je...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry