Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DokładnieTeqila a jak wstawialas zdjecie z usg to taki duzy sie wydawal. A tu takie malenstwo![]()
mało tego w dniu porodu waga z usg wynosiła 3800 g a taki krasnoludek się urodził :-) nawet teraz gdy nabrał ciałka nie wygląda jak na tym zdjęciu z prenatalnych ;-) Mi zaczęły puchnać stopy i dłonie pod koniec ciąży ale po cc dopiero był dramat ;-)Pierwszy raz spuchly mi stopy. Nie wiem czy dlatego ze dzis wstalam o 5 rano, czy tak juz bedzie do koncaNie moglam wcisnac w klapki i pietami po podlodze tarlam
![]()
Dziewczyny które zastanawiają się nad zakupem wyprawki na Makaszka.pl ODRADZAM!!! Co prawda ceny mają rewelacyjnie niskie ale niestety cena przekłada się na jakość. Ja robiłam zakupy na makaszka.pl, w kiwika baby oraz milutka,rzeczy użytkuje od miesiąca i kiwika oraz milutka wyglądają jak nowe a rzeczy z Makaszki wyglądają jeszcze nie masakrycznie ale już widać ślady użytkowania, bawełna się zmechaciła, skulkowała. Także warto dołożyć parę złotych i kupić gdzie indziej kocyki, rożki itd niż potem się wściekać jak ja ;-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Pulpecik wtedy byl[emoji6]Teqila a jak wstawialas zdjecie z usg to taki duzy sie wydawal. A tu takie malenstwo![]()
Ja mam kocyk minky ocieplony, uzywam miesiąc, był juz prany i jest bez zmian więc może nie będzie tak zle [emoji57]Bosko... wlasnie czekam na duuza paczke od nich [emoji24] Wydalam tam calkiem sporo, wiec jesli to nic nie warte, to super...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze mozna reklamowac.Bosko... wlasnie czekam na duuza paczke od nich [emoji24] Wydalam tam calkiem sporo, wiec jesli to nic nie warte, to super...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom