Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dostalas antyki???Ja dziś byłam na wizycie u gina i wszystko ładnie wygląda. Nawet dał zielone światło na seksik![]()
Nie dostałam bo u mnie są niepotrzebne.Dostalas antyki???
Ja dostalam mimo ze nie prosilam. Gin mowi ze po ciazy wszystko sie zmienia, a do grudnia mam uwazac zeby w ciaze nie zajsc.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie kapie w wanie...leze i odpoczywam...ale nie robie sobie bardzo goracej wody...ja w wannie a maz pod prysznicem a potem mi myje plecy i pomaga wyjsc...Dziewczyny a powiedzcie jeszcze czy kapie cie się w wannie? Bo tak zawsze prysznic a marzy mi się takie lezenie w wannie![]()
Ja tez prysznic. Jeszcze nie chce az tak moczyc bliznyDziewczyny a powiedzcie jeszcze czy kapie cie się w wannie? Bo tak zawsze prysznic a marzy mi się takie lezenie w wannie![]()
Ooo tez bym sie poprzytulala ale tak z brzuchem nie wygodnie bo ostatnio próbowałam i słabo więc czekam na te zielone światło już po [emoji23] ale tez gdzies czytalam ze od 20tyg przy bliźniakach to juz sie lepiej wstrzymacJa dziś byłam na wizycie u gina i wszystko ładnie wygląda. Nawet dał zielone światło na seksik![]()