katharina203
Fanka BB :)
To jest recenzja z 2011r a teraz jest podobno nowy sklad...Katharina, miedzy innymi tu czytalam.
Link do: Chusteczki Babydream – recenzja zbiorcza | Dzieciowo mi!
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest recenzja z 2011r a teraz jest podobno nowy sklad...Katharina, miedzy innymi tu czytalam.
Link do: Chusteczki Babydream – recenzja zbiorcza | Dzieciowo mi!
natula napisz do nich i zadzwoń, niech Ci wyślą na maila dane do przelewuDziewczyny, mam taki problem. Zrobiłam wczoraj zamówienie w smyku i przy płatności wyrzuciło mnie ze strony. Dziś sprawdziłam, że z konta nie pobrało należności. Zalogowałam się stronie smyka i jest moje zamówienie, status oczekuje na wpłatę. I nie mam pojęcia jak zapłacić jeszcze raz. Ktoś wie ?
Chyba będę musiała tak zrobić. Dziękinatula napisz do nich i zadzwoń, niech Ci wyślą na maila dane do przelewu
Ja szukalam w internecie po opiniach i na kazde dziecko dziala cos innego.Dziewczyny pomóżcie. Delicol nie działa. Mała wyje od wczorajszego wieczora. Sab simplex jeszcze nie dojechał. Co zadziała?
Obie już jesteśmy wykończone
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szukalam w internecie po opiniach i na kazde dziecko dziala cos innego.
Delicolu nie odstawiaj, dodaj jeszcze esputikon albo bobotek forte czy jakos tak, to co kupila Tequila. To tez mialo dobre opinie.