• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to cos mu szkodzi.. lekarz Ci tego nie wywrozy. Kolki byly po mleku? Karmisz piersia? Jesz mleko/sery/jogurty/serki itp?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jem nabialu tylko to co napisalam wczesniej. Kolki byly, daje kropelki.
Karmie swoim sciagnietym, czasem sa dni ze nie mam jak sciagnac bo maly marudzi dlugo i musze dac raz modyfikowane. Jeszcze mu sie buzia brzydka zrobila, jakby skaza bialkowa.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz jakby to bylo dla mnie to byloby mi obojetne, dla dziecka nie. Jesli moge kupic chusteczki z mniejsza iloscia chemii to, to zrobie. I zeby byla jasnosc - nie narzucam ani nie krytykuje, ze uzywasz pampers :) po prostu w weekend czytalam o tym i chcialam sie podzielic...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja myję małemu pupę woda a nie żadnymi chusteczkami. Jedynie jak idziemy w gości i używamy wtedy chusteczek Dada sensitive. Wypróbowałam wiele i uważam te za najlepsze :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Inka na wodzie. Teraz patrze sucharki i jest w skladzie serwatka mleczna. Na chlebie bylo ze moze miec sladowe ilosci mleka.
Dzieki za trop[emoji11] Nawet by mi to do glowy nie przyszlo zeby tu szukac.

Ja jako dziecko mialam skaze bialkowa, wiec moze maly.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam alergie na mleko wiec jestem zaprawiona w bojach :-)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja podaje Bebilon Pepti DHA byla u nas skaza :(
Flandi trzymam za Was kciuki ;)
Dziewczyny jestem rozkochana w swoim malym chlopczyku - piekne uczucie - warto bylo walczyc i tyle przejsc dla tych naszych istotek :P Chcialabym sie w koncu nim pochwalic , a nie moge tu nic wstawic gdybyscie chcialy to moge Wam pokazac na instagramie ?? :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry