Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli musze powoli myslec o pediatrze. A boje sie bo jedno wejscie dla zdrowych i chorych:/ waze mala na wadze (takiej do owocow od kuzyna dostalam) i ma 2900 dzis, wczoraj 2855 a najnizsza wage miala 2590 w szpitalu. Ma dzis 16 dni. A stopka 7,5cm![]()
Wow u moja jeszcze ma kikut. A jak Lenka sie ma? Ja dwa dni szybciej i tez jako wczesniak bylaby.Jejku jak dużomnie to się marzy już taka waga u maluchów. Lekarze mi w szpitalu zakazali ważyć, żeby się nie nakręcać. Zobaczymy jak jutro będzie u lekarza. I też muszę szybko załatwiać wszystkie wizyty bo dużo tego mamy jako wcześniaki, a terminów pewnie jak na lekarstwo.
Za to dziś u Leonka już odpadł nam kikut
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tydzien po wyjsciu ze szpitala, bo tak mialam na wypisie.A kiedy bylyscie pierwszy raz u pediatry? Skierowania do okulisty i ortopedy dostalam zaocznie, recepte na masc na pepek zalatwila polozna.
Lasia basia, a to nie kolki? Moze sam simplex jej nie pomaga. Kolki sa zawsze o tej samej porze.Już byliśmy w drodze do szpitala z małą. Nie dało rady jej dziś uspokoić. Codziennie płacze między 18 a 21 ale nie tak histerycznie jak dziś. Nie przeszło do 22:30. Nie chciała jeść. Szkoda mi jej było, płakałam razem z nią.
W samochodzie zasnęła więc wróciliśmy.
W domu jeszcze trochę popłakała, zjadła, zrobiła kupę i chyba zasypia.
Jutro idę prywatnie do lekarza. Mam w dupie te teksty z przychodni że dziecko płacze bo taki ma charakter.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lasia basia, a to nie kolki? Moze sam simplex jej nie pomaga. Kolki sa zawsze o tej samej porze.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom