Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lile i patrz prawie ten sam termin ty nizsza Ja wyzsza a w cm mam 108,5 w pasie,), ty tyle samo ...bo zdaje Sue ze msc temu bylo 107 tyle samo,
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wow to rzeczewiscie niewiele riznicy a patrz ty szczupla blizniaczki a ja taka krowka JuZ raczej -przynajmniej tak Sue czuje,wiec czemu tak puchne to niewiem , Ale zdrowotnie ok z nami co najwazniejsze i JuZ
Nieagatka [emoji3][emoji3]uwazaj z tym cisnieniem ...
Juz jestem po - 1860g. Nadal nie jest zbyt wielka ale w normie. Musze kontrolowac cisnienie, bo mozliwe, ze nerki nie daja rady... [emoji52]
U ciebie 33 tc tak? Bo właśnie takie jest powikłanie nadciśnienia ze może spowalniać wzrost dzidzusia ;(
ciebie 33 tc tak? Bo właśnie takie jest powikłanie nadciśnienia ze może spowalniać wzrost dzidzusia ;(Juz jestem po - 1860g. Nadal nie jest zbyt wielka ale w normie. Musze kontrolowac cisnienie, bo mozliwe, ze nerki nie daja rady... [emoji52]
Nic nie moge zrobic. Nigdy problemow z tym nie mialam, ale z nerkami cale zycie, wiec mozliwe, ze to powiazane...