• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem w 30t5d a dopiero szkole zaczynam za tudzuen i to tez taka szkola ze niewiem czy smiac Sue czy plakac bo tylko jest 5 spotkan ,jest ona z nfs ,zapewne prywatne robia ich wiecej Ale postanowilam czytac to

Link do: Wszystko o ciąży - objawy, dolegliwości, dieta | szkoła rodzenia online
A pieniazki ktore mialabym przeznaczyc na szkole rodzenia dac Nicole na jej konto Po porodzie

Dziewczyny a tych butelek na mleko ile macie ? I ile par smoczkow ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tak troszke o sobie...
Wydaje mi sie ze jesli bedziemy chcieli kiedys rodzenstwo dla Miśka , niestety bede musiała znowu przejsc przez ta "przyjemnosc" jaka jest in vitro... 2 miesiace bez zabezpieczen i chyba klops ;) myslalam ze po porodzie bedzie mniej problemu ;)
Chyba ze za szybko podejrzewam ze sie napewno nie uda...

Ale myslisz, ze ju Ci plodnosc wrocila? Owulujesz juz? 2 miesiace to krotko, daj sobie troszke czasu. Ja tez chcialabym szybko sprobowac, moze akurat sie uda :)

Flandi a jak dzieciaczki jak karmienie ? Bo ja to się tylko obawiam karmienia piersią jak to będzie czy będę umiała czy będę miała pokarm i jak to ogarnę :szok:

No ja nie mam tyle pokarmu. Maluchy były malutkie więc w szpitalu od razu też je dokarmiałam mm. Siedziałam z doradcą laktacyjnym i walczyłyśmy, ale jest różnie. Jak po wyjściu do domu karmiłam ich w dzień tylko piersią to Lenka mi spadła znów na wadze i pediatra też kazała dawać mm. Teraz jest lepiej, coś tam pokarmu mam, przystawiam ich na raz najczęściej i w ciągu dnia są na moim mleku, a wieczór, noc i rano dostają też mm.
Póki się da, będę karmić bo to cudne uczucie, bliskość i samo zdrowie. Ale już się nie spinam tak jak na początku że zła ze mnie matka bo dokarmiam mm.. Były kryzysy, łzy, hormony szalały i było nieciekawie. Teraz robię co mogę i już. Ale polecam karmienie na raz, inaczej jest płacz i rąk brakuje [emoji12]

Wydaje mi sie ze jesli bedziemy chcieli kiedys rodzenstwo dla Miśka , niestety bede musiała znowu przejsc przez ta "przyjemnosc" jaka jest in vitro... 2 miesiace bez zabezpieczen i chyba klops ;) myslalam ze po porodzie bedzie mniej problemu ;)
Moja znajoma po ok pół roku po porodzie zgłosiła się do kliniki po odbiór rodzeństwa dla swojej córeczki a tam okazało się, że już jest w 5 tyg ciąży [emoji16]
Nie poddawaj się. Rób testy owulacyjne.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

Martini daj sobie jeszcze trochę czasu :) może organizm się musi wyregulować jeszcze, na spokojnie podziałajcie [emoji12]

Jestem w 30t5d a dopiero szkole zaczynam za tudzuen i to tez taka szkola ze niewiem czy smiac Sue czy plakac bo tylko jest 5 spotkan ,jest ona z nfs ,zapewne prywatne robia ich wiecej Ale postanowilam czytac to

Link do: Wszystko o ciąży - objawy, dolegliwości, dieta | szkoła rodzenia online
A pieniazki ktore mialabym przeznaczyc na szkole rodzenia dac Nicole na jej konto Po porodzie

Dziewczyny a tych butelek na mleko ile macie ? I ile par smoczkow ?

Ja ma początku miałam 2 butelki. Teraz mam 4. A smoczków miałam 4, ale 2 dostałam w gratisie.

reklama
Hej dziewczyny :)
Postanowiłam i ja do Was dołączyć,choć udało mi się kilka stron wstecz tylko przeczytać póki co :)
Dużo Was kojarzę z wątku Kto po ivf :) Serce się raduje,że Wam się udało i ostatnio też u naszych straczkow coraz więcej sukcesów :)
U mnie 18t3d ciąży,więc prawie połowa :) już nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy,bo nadal jest mi ciężko uwierzyć,zew się udało :)
W brzuszku córcia nasza najukochansza [emoji7][emoji7][emoji7]
Termin porodu na szczęśliwe 7.07.2017 :)
Co do imienia, trwają ostre negocjacje z mężem ;) wczoraj mały sukces, wstępnie zgodził się na Kaja :) Teraz muszę taki stan rzeczy utrzymać do końca,choć wiele się może zmienić:)
Trzymam kciuki za wszystkie obecne i przyszłe mamy, skarbnice wiedzy :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Beatko witamy. Moja córcia jest Kaja, udało mi się przekonać, chociaż rodzina cały czas wyraża niezadowolenie. Dziadkowie głównie, bo M też chciał.Nie zwracaj na to uwagi.
Cieszę się że nie ustąpiłam, z każdym dniem to imię wydaje się fajniejsze[emoji4]
Powodzenia, zobaczysz jak Ci szybko zleci ta druga połowa ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry