Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie wychodzę jak są te alarmy może jutro będzie lepieju nas tez bardzo zle.... ale chyba wyjde. Przeciez chyba bym wcale nie wychodzila![]()
No wiem - tez sie waham. Tylko albo jest mocny wiatr i nie ma smogu ale tez wtedy nie wyjde, albo super pogoda i smogJa nie wychodzę jak są te alarmy może jutro będzie lepiej
Kupiłam też oczyszczacz powietrza z jonizatorem i nawilżaczem do domu...nie chcecie widzieć tego syfu na filtracha my to wydychamy i nasze maleńkie dzieciaczki też niestety
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wyslij to cudo[emoji6] Drogie bylo?Ja nie wychodzę jak są te alarmy może jutro będzie lepiej
Kupiłam też oczyszczacz powietrza z jonizatorem i nawilżaczem do domu...nie chcecie widzieć tego syfu na filtracha my to wydychamy i nasze maleńkie dzieciaczki też niestety
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Martini, gdzie ta sukienke kupilas??? Piekna jest. Poprostu cudo[emoji106]Zobacz załącznik 795584 ja kupila ta:
Link do: Pawelczyk24.plMartini, gdzie ta sukienke kupilas??? Piekna jest. Poprostu cudo[emoji106]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Martini, olej gada, szkoda nerwow!agatek ja wlasnie wczoraj zakupilam
Dziewczyny tak nie wtemacie raczej , ale chcialam was ustrzec !! Dolaczylam do jakiejs grupy na fb sprzedazy sukienek. No i pieknie sie nacielam, wyslalam w czwartek rano list zwykly pioryetet do Gdanska (bez potwierdzenia) dziewczyna chciala jak najtanszym kosztem, na poczcie mi powiedziano ze list bedzie na 90% na piatek. Ta laska ciagle do mnie wypisuje , ubliza mi wyzywa od idiotek, zlodziejek, oszustki, kur, dziwki itp... zada spowrotem kasy - jestem pewna ze sukienka doszla - nigdy nie mialam z tym problemu - poprostu chce miec kase i kiecke zarazem. Pisalam z dziewczynami (listopadowki) mowily ze na takich grupach trzeba uwazac i sprzedawac za pobraniem lub potiwrdzeniem. Oczywiscie straszy mnie tez policja itd, ogolem zdaje mi sie niezrownowazona w ty co wypisywala - zablokowalam ja, bo popsula mi humor doszczetnie. Raz pisze do mnie a "YTY" raz na "PANI"ale najgorsze bylo jak ruszyla moje dziecko !!! nhapisala ze za te oszukane pieniadze napewno kupuje dziecku pampersy - gdyby byla pod reka napewno bym jej niezle wpier...
musialam sie Wam wygadac - a po za tym ku przestrodze Wam
![]()
ŁadnaZobacz załącznik 795584 ja kupila ta:
Kurcze, tylko szkoda, ze przez internet trzeba zamawiac. Boje sie w ciemno tak z rozmiarem[emoji15]