Atena33
Fanka BB :)
Tak będę rodzić w PSK, mój dr tam pracuje, pozatym powiedział ze z tym moim ciś. to zresztą nikt inny mnie nie weźmieAtena33 a ty bedziesz rodzic w Białym ??? Jak tak to w jakim szpitalu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak będę rodzić w PSK, mój dr tam pracuje, pozatym powiedział ze z tym moim ciś. to zresztą nikt inny mnie nie weźmieAtena33 a ty bedziesz rodzic w Białym ??? Jak tak to w jakim szpitalu
A co bys mi powiedziala o USK. Bo moj tam profesorek pracuje i pewnie tam bede rodzic. A na jakiej ulicy jest PSK ?Tak będę rodzić w PSK, mój dr tam pracuje, pozatym powiedział ze z tym moim ciś. to zresztą nikt inny mnie nie weźmie
Ptg postrzega ciaze z ivf tak samo jak każda inna. Faktycznie według ich wskazań kobieta z ciąża po ivf może skorzystać z cc a życzenie,ale zaznaczają że chodzi o psychikę kobiety bardziej niż możliwość jakiś powikłań,które mogłyby występować (w każdej ciazy). Uzasadniali to duża ilością stresu i cierpienia psychicznego jakie musi przejść kobieta żeby mieć dziecko z ivf, a cc ma nie dokładać jej dodatkowego stresu i obawPolskie Towarzystwo Ginekologicznie sugeruje cesarkę po in vitro. Położna powiedziała, że nawet jeśli ciąża przebiega prawidłowo, to odradza sn (chociaż jest zwolennikiem tej metody), ponieważ cc jest bezpieczniejsze dla dziecka. Eliminujesz możliwość jakichkolwiek komplikacji dla dziecka, a co za tym idzie stresu dla siebie.
Ptg postrzega ciaze z ivf tak samo jak każda inna. Faktycznie według ich wskazań kobieta z ciąża po ivf może skorzystać z cc a życzenie,ale zaznaczają że chodzi o psychikę kobiety bardziej niż możliwość jakiś powikłań,które mogłyby występować (w każdej ciazy). Uzasadniali to duża ilością stresu i cierpienia psychicznego jakie musi przejść kobieta żeby mieć dziecko z ivf, a cc ma nie dokładać jej dodatkowego stresu i obaw
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze nie wiemJa to sobie zawsze myslalam o sn kiedy widzialam kiedys filmy o porodach i sie wczowalam, bo dla mnie cc to nie az takie przezywanie wszystkiego zastrzyk ciecie I krzyk dziecka a Z sn to JuZ taka przygoda jakby dziecka I matki , oczywiscie dla mnie najwazniejsze zdrowie tez teraz corki ,skoro mowia cc to bedzie cc
I szanuje wasze tez decyzje ,kazda ma inne zdanie no i kazda tez slucha swego lekarza tak jak byc powinno![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze nie wiempóki co nastawiam się na SN. Ale zobaczymy,przede mną jeszcze 19 tygodni
Moja koleżanka strasznie upierala sie na cc, strasznie zalowala bo później przez 3 tyg ledwo z łóżka wstawala. Poza tym,mamy 4 mroziaczki i chcemy próbować 2 raz,a z CC zaleca się czekać min rok.
Myślę,że każda z nas podejmie decyzję najlepsza dla siebie i swojego maleństwaw końcu,tak czy tak,najważniejsze żeby mamusia i dziecko czuli się dobrze
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja daje 2. Do mleka kropelki delicolu. Przed samym karmieniem na smoczek daje bobotic bo sabsimplex mi sie skonczyl. Pediatra tez mowil ze mozna daeac ovydwa tylko zeby nie mieszac. Mowil zeby bylo z pol godziny przerwy. Ale ja nie robie tej przerwy, bo jak Tymek mi sie drze bo jest glodny to uspokajam go boboticiem i mam czas zeby podgrzac mleczko.Kupilam dzis bobotic. A do tej pory stosowalismy delicol do kazdego karmienia. Ale na delicolu i tak miala problemy z baczkami. I teraz dalam 3 kropelki boboticu i nie wiem co zrobic. Odstawic na probe delicol i tylko bobotic dawac. Farmaceutka mowi ze mozna obydwa stosowac. A na boboticu jest napisane zeby nie mieszac. Stosowalyscie obydwa naraz te kropelki?