Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czekamy na relację i fotkę chłopakówDziękuję Kochane ♡♡♡♡♡♡♡♡
Faktycznie teraz mi się przypomniało ze pisałaś o chrapaniu.....ja daje czadu aż sama się budzęChrapalam okropnie. Najgorzej jak bylam w szpitalu jakis czas przed porodem to wstyd mi było bo dziewczyny z sali mówiły ze chrapie i bałam się zasypiac. Teraz przeszło
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Urodziłam przez cc o 3 w nocy chłopaki ok ja też jak będę już bardziej kumata to napisze więcej![]()
Urodziłam przez cc o 3 w nocy chłopaki ok ja też jak będę już bardziej kumata to napisze więcej![]()
Zatkało mnie !!!!!! Jesteśmy blisko w terminie dlaczego tak zreagowałam!!!! Rybka GRATULUJĘ : )Urodziłam przez cc o 3 w nocy chłopaki ok ja też jak będę już bardziej kumata to napisze więcej![]()

Kurde, a byłaś dwa tygodnie przede mna...Teraz chyba moja kolejUrodziłam przez cc o 3 w nocy chłopaki ok ja też jak będę już bardziej kumata to napisze więcej![]()