• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny czy wy już uprawiacie sex po porodzie? Jeśli tak to za przyzwoleniem lekarza? Pytam bo my próbowaliśmy ale tak mnie bolało że musieliśmy przestać...prawie jak pierwszy raz;) a przecież nie rodzilam sn ...muszę w końcu się do lekarza wybrać;) tylko kiedy:)
Ja po 6tyg po porodzie i za zgodą lekarza :D nie było źle, ale strasznie piekło mnie bo ze tak powiem sucho było :p a teraz to już pikuś :D :p

Dziewczyny czy wy już uprawiacie sex po porodzie? Jeśli tak to za przyzwoleniem lekarza? Pytam bo my próbowaliśmy ale tak mnie bolało że musieliśmy przestać...prawie jak pierwszy raz;) a przecież nie rodzilam sn ...muszę w końcu się do lekarza wybrać;) tylko kiedy:)
Ja mam to samo. Czuję się jak dziewica [emoji6] były dwie próby i dwie nieudane [emoji52]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie mowia, ze ciaza przebiega tak bezproblemowo, ze moge rodzic naturalnie jesli tylko chce. Ale tez nie beda zwlekac z cc w razie potrzeby, bo w karcie z racji ivf jest wpisane: ciaza wysokiego ryzyka. Ja bym chciala szybko sprobowac zajsc w ciaze naturalnie po porodzie, zanim endometrioza znowu sie rozszaleje, wiec jesli sie da - wolalabym uniknac cc. Ale protestowac nie bede, jesli zajdzie taka potrzeba.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez wlasnie pod tym katem rozpatrywalam porod sn :P a ktorego stopnia masz endo? ja od samego porodu sie nie zabezpieczam a juz 3.5 msc ale narazie nic.... ;)

ja chyba po 7 tygodniach , ale ja rodzilam sn...pierwsze 3-4 razy byly dosc niemile i takie w napieciu, ale juz o wiele lepiej. Myslalam ze po cc nie ma z tym problemu ;)

Ja tez wlasnie pod tym katem rozpatrywalam porod sn :P a ktorego stopnia masz endo? ja od samego porodu sie nie zabezpieczam a juz 3.5 msc ale narazie nic.... ;)

Podobno 3go. 3,5 miesiaca to malo czasu, mozliwe, ze jeszcze owulacja nie wrocila - no chyba, ze wiesz, ze tak :)
Tez nie zamierzam sie zabezpieczac i zobacyzmy co sie bedzie dzialo. Choc wizja dzieci rok po roku troszke mnie przeraza [emoji12]

Podobno 3go. 3,5 miesiaca to malo czasu, mozliwe, ze jeszcze owulacja nie wrocila - no chyba, ze wiesz, ze tak :)
Tez nie zamierzam sie zabezpieczac i zobacyzmy co sie bedzie dzialo. Choc wizja dzieci rok po roku troszke mnie przeraza [emoji12]

Ja mam 4stopnia. Mnie tez , ale wiem ze ta choroba litosci nie ma wiec...bratowa mi mowila ze owulacja jest wtedy jak miesiaczka jest a ja dostalam 6 tyg po porodzie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry